Opel Astra verkopen

Wil je jouw huidige Opel Corsa of Opel Astra verkopen op een veilige en snelle manier? Directuwautoverkocht.nl is een betrouwbare autoverkoopsite waar je terecht kunt voor het taxeren en verkopen van je huidige voertuig. Wij zijn gespecialiseerd in de import en export van tweedehandsvoertuigen en zijn je graag van dienst. In enkele simpele stappen verkoop je eenvoudig je huidige auto en rijd je rond in de auto van je dromen. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Een Opel Corsa of Opel Astra veilig en snel verkopen of inruilen

Bij Directuwautoverkocht.nl taxeer en verkoop je je auto eenvoudig. Of je nu je Opel Corsa, Opel Astra, oldtimer, camper of sloopauto wilt verkopen: binnen enkele stappen berekenen we de waarde van jouw voertuig. De stappen zijn als volgt:

  • Vul je kenteken in op onze RDW kentekencheck.
  • Vul de aanvullende informatie over je auto in.
  • Controleer alle gegevens en verzend je aanvraag.
  • Ontvang binnen een dag een aantrekkelijk bod.

Een team van professionele autodealers

Wij zijn dé specialist in Breda op het gebied van de import en export van tweedehandsvoertuigen. Wij bestaan uit een ervaren team van professionele autodealers en beschikken over een actief dealernetwerk. Dit stelt ons in staat jouw auto, zoals de Opel Corsa of Opel Astra, op een veilige, snelle en betrouwbare manier te verkopen. Ons doel is dan ook het verkoopproces te vereenvoudigen en jou volledig te ontzorgen. Wij streven ernaar de hoogst mogelijkste prijs voor je auto te bieden en zullen je niet verrassen met onverwachtste kosten of terugkomen op ons originele bod.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

Ontvang persoonlijk advies

Voor het verkopen van je Opel Corsa, Opel Astra of ander voertuig zit je bij ons op de juiste plek. Wij helpen je bij de taxatie en de verkoop van je huidige auto en bij de eventuele aanschaf van een nieuwe auto. Heb je vragen over diensten of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar +31 168 20 37 00 of een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl.