Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Auto taxeren online bij directuwautoverkocht.nl

Ben je benieuwd naar de restwaarde van jouw voertuig en wil je dat de inruilwaarde op een eerlijke manier wordt bepaald? Bij ons ben je zeker van een eerlijke prijs en bovendien profiteer je van een zo hoog mogelijke restwaarde. Kom erachter wat jouw voertuig waard is met onze gratis taxatie. 

Bij de verkoop van jouw auto is het belangrijk om te weten wat deze waard is. Om een auto te kunnen verkopen, is het belangrijk dat de verkoopprijs gelijk staat aan die van auto’s die te koop staan van hetzelfde merk en model. De verkoopprijs bepalen wij op basis van 99% van de vergelijkbare auto’s.

Home Auto taxatie

Taxatie auto: wanneer is dit nodig?

De auto kan om verschillende redenen getaxeerd worden. Zo kan het bijvoorbeeld bij het behandelen van schade belangrijk zijn om de auto te (laten) taxeren. De verzekeringsmaatschappij gebruikt de taxatie dan als leidraad om het uit te keren schadebedrag te bepalen. Ook bij de verkoop van een auto wordt de waarde vastgesteld door een taxatie uit te voeren. 

Onze taxateurs zijn ervaren specialisten en hanteren de richtlijnen van de RDW bij het online taxeren van een auto die verkocht moet worden. Wanneer je de waarde van je auto door ons laat bepalen, weet je zeker dat dit eerlijk wordt beoordeeld. Zo kun je zonder zorgen je auto verkopen. 

Wanneer je een gratis online taxatie aanvraagt zullen wij vragen om een aantal gegevens in te vullen. Het is handig om de volgende zaken bij de hand te hebben of uit te zoeken:

 • Houd het kenteken bij de hand en schrijf de meest recente KM-stand op;
 • Het onderhoudsboekje kan bijdragen aan een betere opbrengst;
 • Geef de conditie van de auto zo precies mogelijk door;
 • Een auto met een geldige APK kan meer waard zijn;
 • Maak duidelijke foto’s en zorg ervoor dat de auto schoon en netjes is.

(Tweedehands) auto verkopen

Auto verkopen? Verkoop vandaag nog jouw auto in 3 eenvoudige stappen en krijg direct betaalt.

Camper verkopen

Camper verkopen? Dan wil je vooral een zo hoog mogelijke prijs. Wij begrijpen dit als geen ander!

Oldtimer verkopen

Wil je een collectors item verkopen? Laat jouw oldtimer verkopen door dé specialist in Nederland

Sloopauto verkopen

Ook een sloopauto kan al gauw honderden euro’s waard zijn.

Kapotte auto verkopen

Wil je weten wat jouw kapotte auto nog waard is? Vraag een gratis taxatie aan.

Afgekeurde auto verkopen

Is de auto niet door de APK gekomen? Het kan zeker nog wat opleveren!

Gratis taxatiewaarde auto: voor een succesvolle verkoop

Het bepalen van de dagwaarde is een belangrijke eerste stap in het verkoopproces. Wij berekenen de werkelijke waarde op basis van onder andere het bouwjaar, brandstof, merk, type, vermogen, kilometerstand en de transmissie van de auto of het voertuig. Natuurlijk is de staat van de auto ook van belang om de dagwaarde van een auto te kunnen bepalen.  Wij verkopen ook oude auto’s, tweedehands auto’s en sloopauto’s.

In het taxatierapport zijn alle punten terug te vinden waar op gelet is tijdens de taxatie. Zo kan iedereen in één keer zien hoe de taxateur aan de dagwaarde van het voertuig is gekomen. Dit taxatierapport is 36 maanden geldig.

 

Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

Wij van direct uw auto verkocht hebben al tientallen mensen geholpen met het verkopen van hun sloopauto. Benieuwd naar de ervaringen van deze mensen? Lees hiernaast de ervaringen van voorgaande succes verhalen.

 

 • Avatar Liam Joy Niemeijer ★★★★★ 8 maanden geleden
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone … More mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
 • Avatar Rick Hagendijk ★★★★★ 6 maanden geleden
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep … More soepel. Zeker een aanrader!
 • Avatar Nino Jongmans ★★★★★ 9 maanden geleden
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel … More en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
 • Avatar Cidalia Madeira ★★★★★ 8 maanden geleden
  Goede service en gezellige sfeer! Als je snel je auto wil verkopen dan moet je zeker hier zijn!

Auto taxatie op locatie: altijd in de buurt

De auto kan na de gratis online taxatie meteen aan ons worden verkocht. Dit scheelt veel gedoe over de prijs en ook over het adverteren hoef je je geen zorgen te maken. Ook kun je gelijk gebruik maken van onze ophaalservice. Wij opereren landelijk en daarom zijn wij altijd in de buurt. 

Het aanmelden van je voertuig doe je slechts in enkele stappen. Je vult simpelweg je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende details over de auto aan. Binnen 24 uur ontvang je een bod. Na het verkopen van de auto ontvang je van ons meteen een vrijwaringsbewijs. 

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Veilig, eenvoudig én gratis online je auto laten taxeren

Wij zijn ervaren in de inkoop en verkoop van voertuigen. Ook met de aanschaf van een nieuwe auto helpen we je graag. Wij taxeren namelijk niet alleen je (tweedehands-)auto, maar houden ons ook bezig met het invoeren van allerlei soorten voertuigen. Wij importeren en exporteren auto’s, maar ook taxi-voertuigen, bedrijfswagens, sloopauto’s en vrachtwagens. Zo hebben wij in de loop der jaren een breed aanbod opgebouwd. Wil je je huidige auto inruilen en een nieuw voertuig aanschaffen? Je hebt bij ons een ruime keuze, dus jouw droomauto zit er zeker tussen. 

Kies je voor ons als opkoper voor jouw auto? Dan kies je voor veel voordelen. Denk hierbij aan:

 • Eerlijke prijzen voor jouw auto. Geen verassingen.;
 • Van A tot Z ontzorgt bij de koop. No cure, no pay;
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs en het geld op jouw rekening, aanbetaling is mogelijk;
 • Hoge slagingskans door een professioneel dealernetwerk;
 • Landelijke dekking en een gratis ophaalservice;
 • Schade en defecten zijn geen probleem, ook onderdelen kunnen wij goed gebruiken;
 • Gespecialiseerd in de import en export in binnen- en buitenland;
 • Wij kopen ook volledige wagenparken op. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Spreek met een van onze autohandelaren

Wanneer je je auto online (en gratis) door ons laat taxeren, kom je snel achter de dagwaarde van je auto. Het aanmelden van je voertuig doe je in slechts enkele stappen. Je vult gewoon je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende gegevens aan. Na het verzenden van deze gegevens bij de gratis online taxatie, ontvang je binnen een dag een bod op je auto.

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 486 8566, te e-mailen naar info@directuwautoverkocht.nl of vul het contactformulier in.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina

 

Een betrouwbare autohandelaar met landelijke dekking

Of je nu een nieuwe auto, een tweedehands auto of een derdehands wilt verkopen, wij houden rekening met de staat van jouw auto en zorgen voor zichtbaarheid onder geïnteresseerde dealers. Het maakt niet uit in welke provincie je woont, de auto zal kosteloos bij je thuis worden opgehaald.

 • Groningen
 • Drenthe
 • Friesland
 • Flevoland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Gelderland
 • Noord-Brabant
 • Limburg
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Zeeland

Onlangs door ons verkocht