Auto taxatie formulier: Een taxatie binnen 24 uur

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Home Taxatie formulier

Meld gratis & vrijblijvend jouw voertuig aan voor taxatie!

Ontdek eenvoudig en kosteloos de taxatiewaarde van jouw voertuig. Vul onderstaand taxatie formulier in en kom zo snel mogelijk te weten wat jouw auto waard is.

Je hoeft slechts het kenteken in te voeren!

Taxatie formulier Eye-C

Stap 1 van 4

Autotaxatie formulier

Wil je jouw auto aan ons verkopen? Laat deze eerst gratis en geheel vrijblijvend online taxeren door onze ervaren specialisten. Binnen 24 uur sturen wij een taxatierapport naar je toe. Wij garanderen een eerlijke prijs en een zo hoog mogelijke restwaarde voor alle merken en modellen. 

Een auto taxeren was nog nooit zo eenvoudig! Vul het kenteken in samen met zoveel mogelijk aanvullende informatie, zoals extra opties en eventuele schade. Voeg ook duidelijke foto’s toe van de binnen- en buitenkant, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van het voertuig. 

Auto verkopen taxatie: waarom de waarde van een auto bepalen?

Een auto taxatie is van belang om te weten wat de dagwaarde van de auto is en of je niet teveel geld uitgeeft, maar ook bij het afsluiten van een verzekering. Wanneer je buiten je schuld om betrokken raakt bij een ongeval en er is een geldig taxatierapport aanwezig, dan wordt de schade uitkering berekend op basis van de getaxeerde waarde. 

Als er geen taxatierapport aanwezig is, dan wordt de uitkering berekend op basis van de dagwaarde. Deze is vaak veel lager dan de daadwerkelijke waarde. Daarom is een taxatie zeker in jouw voordeel. De gegevens van de auto zijn voldoende om een online taxatie bij ons aan te vragen.

Gratis taxatiewaarde auto: voor een succesvolle verkoop

Onze taxateurs zijn ervaren specialisten en hanteren de richtlijnen van het RDW. Zo weet je zeker dat de verkoopprijs op juiste en eerlijke wijze wordt bepaalt. Het bepalen van de waarde is dan ook de eerste stap bij de verkoop van een voertuig, zoals een auto. 

De conditie is van groot belang bij de online taxatie. Zo zullen wij je bij het invoeren van de gegevens vragen naar het merk, model, type, bouwjaar, vermogen, brandstof, transmissie en de kilometerstand. Bij een tweedehands voertuig is het belangrijk om aan ons door te geven wat de huidige conditie is.

Taxatierapport auto op basis van 99% van de vergelijkbare auto’s

Om een voertuig te kunnen verkopen is het verstandig om voorafgaand aan de verkoop de dagwaarde te berekenen. Het voertuig zal namelijk minder snel verkocht worden als de prijs veel hoger ligt dan die van vergelijkbare modellen, omdat potentiële kopers over het algemeen hun zoekresultaten op de laagste prijs sorteren.

Wij bepalen de verkoopprijs op basis van 99% van de vergelijkbare auto’s. Zo weet je zeker dat jij de werkelijke waarde te zien krijgt op het taxatierapport. Na het invoeren van het kenteken op onze website zullen de gegevens verschijnen zoals ze bekend zijn bij de RDW. Het is erg belangrijk dat je deze controleert en waar nodig aanvult. 

Na de taxatie ontvang je van ons een taxatierapport. Hierop kun je zien waar op gelet is bij het uitvoeren van de taxatie en dit kan door iedereen bekeken worden. 

Taxatie auto berekenen

Wil je je auto laten taxeren? Als automakelaar streven wij naar een zo hoog mogelijk bod en verrassen je niet met onverwachte kosten. Ook kun je gelijk gebruik maken van onze ophaalservice. Wij opereren landelijk en zijn daarom altijd in de buurt. 

Wij raden je aan om de volgende zaken vooraf uit te zoeken:

  • Het kenteken en de meest recente kilometerstand;
  • Het onderhoudsboekje kan zorgen voor een hogere verkoopprijs;
  • Geef de staat zo precies mogelijk door;
  • Een geldige APK draagt bij aan een hogere opbrengst;
  • Maak duidelijke foto’s en zorg ervoor dat de auto schoon en netjes is. 

Ben je ook benieuwd naar de waarde van jouw voertuig, maar heb je nog vragen over onze online diensten of werkwijze? Neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 085 486 8566 of door een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl.

 

Spreek met een van onze autohandelaren

Wanneer je je auto online (en gratis) door ons laat taxeren, kom je snel achter de dagwaarde van je auto. Het aanmelden van je voertuig doe je in slechts enkele stappen. Je vult gewoon je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende gegevens aan. Na het verzenden van deze gegevens bij de gratis online taxatie, ontvang je binnen een dag een bod op je auto.

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 486 8566, te e-mailen naar info@directuwautoverkocht.nl of vul het contactformulier in.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina