Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Over ons

Wij van Directuwautoverkocht.nl bestaan uit een team van autodealers die gespecialiseerd zijn in het zo snel mogelijk verkopen van uw auto. Wij kunnen het zo snel mogelijk verkopen van uw auto realiseren door gebruik te maken van een professioneel actief dealernetwerk. Onze experts taxeren online uw auto: geheel gratis en vrijblijvend. Ons doel is dan ook om het verkoopproces voor u te vereenvoudigen en u het benodigde complete gevoel van exclusiviteit te bieden.

Omdat wij een professionele dealernetwerk hebben, is het voor ons gemakkelijk om een geschikte koper voor uw auto te vinden. Uw auto zelf verkopen is niet moeilijk, belangrijker is een eerlijke prijs voor uw auto krijgen en niet te veel problemen ervaren tijdens het verkooptraject. Wij nemen deze zorgen kosteloos voor u uit handen. Zo kunt u door middel van slechts één klik uw auto verkopen. 

Wij staan voor veilig- en betrouwbaarheid. Wij streven ernaar om u de hoogst mogelijke prijs voor uw auto te bieden. Zo zullen wij ook niet terug komen op ons bod en komen er ook geen onverwachte extra kosten bij kijken. Onze service is gegarandeerd van taxatie tot aan daadwerkelijke verkoop. Wij verzekeren zo een moeiteloos en veilig verkooptraject.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4