Een oude auto inruilen in Breda

Wil je je oude auto inruilen bij een betrouwbare autodealer in Breda? Directuwautoverkocht.nl is gespecialiseerd in de import en export van (tweedehands-)voertuigen in binnen- en buitenland en is je graag van dienst. Wij helpen je met het inruilen van je huidige auto en bij het vinden van je droomauto. Wil je je auto inruilen voor een model dat je in het buitenland hebt gezien? Ook dit is mogelijk. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Je auto inruilen bij een specialist in Breda

Via onze autoverkoopsite ontdek je de inruilwaarde van je auto binnen enkele stappen. Vul je kenteken in en vul eventueel de ontbrekende gegevens van je voertuig aan. Verzend vervolgens de gegevens en ontvang al binnen een dag een reactie. Wij nemen contact met je op en presenteren je een aantrekkelijk bod. Vervolgens kun jij een nieuwe auto uitzoeken. Voordat je het weet, rijd je rond in de auto van je dromen! Loop je bijvoorbeeld warm voor een Opel Astra of Opel Corsa? Of heb je altijd al een oldtimer willen besturen? Laat je huidige auto online gratis taxeren en kom jouw voertuig inruilen bij dé specialist in Breda.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

Vind de auto van je dromen!

Met onze hulp is jouw droomvoertuig binnen handbereik. Woon je in regio Breda en wil je je (tweedehands-)auto inruilen voor een ander model? Wij helpen je graag verder. Heb je vragen over onze diensten of vind je bepaalde elementen op onze website onduidelijk? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 168 20 37 00 of stuur een e-mail naar info@directuwautoverkocht.nl.