Dé autoverkoopsite voor regio Breda

Woon je in regio Breda en ben je op zoek naar een veilige, particuliere autoverkoopsite waar je direct tegen geld je auto kunt verkopen aan een expert gespecialiseerd in de export van voertuigen? Bij Directuwautoverkocht.nl helpen we je graag verder. In drie simpele stappen verkoop je eenvoudig en snel je auto en rijd je binnen een dag al rond in de auto van je dromen. Heb je een auto gezien die wordt aangeboden in het buitenland? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in de import en export van gebruikte voertuigen en zetten alles op alles jouw huidige voertuig te verkopen en je te helpen bij de aanschaf van je nieuwe auto. Ontdek onze diensten!

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Je auto verkopen en direct geld ontvangen bij een particuliere autoverkoopsite uit Breda

Bij Directuwautoverkocht.nl is het taxeren en het verkopen (de export) van je auto of camper eenvoudig. Dit doe je namelijk al in drie simpele stappen:

  • Vul je kenteken in op onze RDW-kentekencheck.
  • Vul de aanvullende informatie over je auto in. De meeste gegevens zijn al ingevuld, maar er kan nog informatie ontbreken die nodig is voor de export, ofwel het verkopen, van je auto.
  • Controleer alle gegevens en verzend je aanvraag.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je van ons een bod. Dit gebeurt meestal al binnen een dag. Je kunt vervolgens direct je nieuwe auto aanschaffen en rondrijden in de auto van je dromen.

Een eenvoudig, veilig én betrouwbaar verkoopproces

Wij zijn dé specialist in auto import en export, gevestigd in Breda, waar je terecht kunt voor het verkopen van je huidige auto en direct geld ontvangt. Als ervaren tweedehandsauto opkopers bestaan wij uit een team van professionele autodealers. Wij beschikken over een actief dealernetwerk en verkopen jouw auto eenvoudig en snel op een veilige en betrouwbare manier. Ons doel is dan ook het verkoopproces te vereenvoudigen en onze klanten volledig te ontzorgen. Wij streven ernaar de hoogst mogelijkste prijs voor je auto te bieden en zullen je niet verrassen met onverwachtste kosten of terugkomen op ons originele bod.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

Vraag direct een bod aan

Woon je in regio Breda en wil je je auto verkopen en direct geld ontvangen? Op onze particuliere autoverkoopsite vind je alle informatie die je nodig hebt. Heb je behoefte aan persoonlijk advies of heb je brandende vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0168-203700 of een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl. Is alles reeds duidelijk? Vraag dan direct een bod aan en verkoop je auto snel en eenvoudig via onze particuliere autoverkoopsite en ruil deze in voor een andere auto.