Een auto verkopen in 3 eenvoudige stappen

Toe aan een andere auto en wil je je huidige auto verkopen? Wij kopen auto’s op voor een eerlijke prijs. In drie simpele stappen kun je de auto aanmelden. Binnen 24 uur brengen wij op basis van de conditie en de marktprijs een bod uit. Ga je akkoord met ons bod? Dan betalen wij direct uit. 

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Home Auto verkopen

Je auto snel verkopen en direct geld ontvangen

Hoe werkt het? We vinden het belangrijk dat jij snel je tweedehands auto of ander voertuig kunt verkopen en helpen je hier dan ook graag bij. Het aanmelden van de auto doe je in slechts drie eenvoudige stappen:

 1. Vul het kenteken in op onze RDW-kentekencheck.
 2. Vul de aanvullende informatie in. De meeste gegevens zijn al ingevuld met de gegevens die bekend zijn bij het RDW, maar er kan nog informatie ontbreken die nodig is voor de verkoop. 
 3. Controleer alle gegevens en verzend de aanvraag.

Op basis van de door jou doorgegeven gegevens bepalen onze taxateurs de staat en waarde van de auto. Na deze beoordeling ontvang je van ons binnen 24 uur een goed bod. We geven je 5 werkdagen de tijd om over het bod na te denken. Het bod is gratis en verplicht je tot niets. 

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

(Tweedehands) auto verkopen

Auto verkopen? Verkoop vandaag nog jouw auto in 3 eenvoudige stappen en krijg direct betaalt.

Camper verkopen

Camper verkopen? Dan wil je vooral een zo hoog mogelijke prijs. Wij begrijpen dit als geen ander!

Oldtimer verkopen

Wil je een collectors item verkopen? Laat jouw oldtimer verkopen door dé specialist in Nederland

Sloopauto verkopen

Ook een sloopauto kan al gauw honderden euro’s waard zijn.

Kapotte auto verkopen

Wil je weten wat jouw kapotte auto nog waard is? Vraag een gratis taxatie aan.

Afgekeurde auto verkopen

Is de auto niet door de APK gekomen? Het kan zeker nog wat opleveren!

Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

Wij van direct uw auto verkocht hebben al tientallen mensen geholpen met het verkopen van hun sloopauto. Benieuwd naar de ervaringen van deze mensen? Lees hiernaast de ervaringen van voorgaande succes verhalen.

 

 • Avatar Liam Joy Niemeijer ★★★★★ 10 maanden geleden
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone … More mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
 • Avatar Nino Jongmans ★★★★★ 11 maanden geleden
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel … More en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
 • Avatar Rick Hagendijk ★★★★★ 8 maanden geleden
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep … More soepel. Zeker een aanrader!
 • Avatar Cidalia Madeira ★★★★★ 11 maanden geleden
  Goede service en gezellige sfeer! Als je snel je auto wil verkopen dan moet je zeker hier zijn!

Snel auto verkopen

Onze taxateurs hanteren de richtlijnen van het RDW, zo weet je zeker dat de verkoopprijs volgens de norm wordt bepaalt. De waardebepaling is dan ook de eerste stap bij de verkoop. Wanneer de prijs veel hoger ligt dan die van vergelijkbare auto’s, zal de auto minder snel verkocht worden. Wij bepalen de verkoopprijs op basis van 99% van de vergelijkbare auto’s. 

Bij het invoeren van de gegevens vragen wij dan ook naar het merk, model, type, bouwjaar, brandstof, transmissie, vermogen en de kilometerstand. Het is belangrijk om de ingevulde gegevens goed te controleren en eerlijk aan ons door te geven wat de huidige conditie is. Zo weet je zeker dat je de werkelijke waarde te zien krijgt op het taxatierapport dat je ontvangt.

 

Een betrouwbare autohandelaar met landelijke dekking

Of je nu een nieuwe auto, een tweedehands auto of een derdehands wilt verkopen, wij houden rekening met de staat van jouw auto en zorgen voor zichtbaarheid onder geïnteresseerde dealers. Het maakt niet uit in welke provincie je woont, de auto zal kosteloos bij je thuis worden opgehaald.

 • Groningen
 • Drenthe
 • Friesland
 • Flevoland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Gelderland
 • Noord-Brabant
 • Limburg
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Zeeland

Auto verkopen particulier: No cure, no pay!

Als particulier zijn er verschillende manieren om je auto te koop aan te bieden. Zo kun je ervoor kiezen om de auto zelf te verkopen en via een eigen advertentie potentiële kopers aan te spreken. Wil je dit graag uitbesteden? Laat ons als automakelaar je auto verkopen en wij regelen alles van A tot Z. 

Wij werken samen met een professioneel dealernetwerk en daarom is de kans is groot dat wij de auto voor een aantrekkelijk bod kunnen verkopen. Wij zijn operationeel door heel Nederland en zijn dus altijd in de buurt om je auto gratis af te halen! Verder is bij onze dienstverlening inbegrepen:

Waarom Kiezen voor Direct Uw Auto Verkocht

 • De advertenties en promoties;
 • Het contact met de geïnteresseerden en de proefritten;
 • Alle onderhandelingen;
 • De uitbetaling van het afgesproken bedrag;
 • De import en export van auto’s uit binnen- en buitenland;
 • No cure, no pay. Je hebt pas kosten als de auto verkocht is;
 • Vrijwaring en overschrijving. Jij ontvangt een RDW-erkend vrijwaringsbewijs.

 

Auto verkoper: Wat heb je nodig

Wanneer je een gratis online taxatie aanvraagt zullen wij vragen om een aantal gegevens in te vullen over jouw auto. Houd hiervoor het kenteken bij de hand en schrijf de meest recente KM-stand op. Met name als de auto altijd onderhouden is door een dealer en alle beurten heeft gehad, kan het toevoegen van het onderhoudsboekje in je voordeel werken. 

Geef de staat van de auto zo goed mogelijk door. Onze taxatie wordt namelijk uitgevoerd op basis van de foto’s en de conditie die jij doorgeeft. Maak daarom duidelijke foto’s en zorg ervoor dat de auto van binnen en van buiten netjes is. Is de APK verlopen? Dan raden wij je aan om deze te vernieuwen.

Auto verkopen: Beste prijs van Nederland

Als je een auto wilt verkopen kun je bij ons terecht voor het laten taxeren en verkopen van je eigen auto, een oude auto of een nieuwe auto. Maar ook voor de taxatie en verkoop van een sloopauto, camper, bedrijfswagen, oldtimer of zelfs een volledig wagenpark. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wil je graag de werkelijke waarde van jouw auto weten, maar heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 085 486 8566 of door een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl.

Kies je voor ons als opkoper voor jouw auto? Dan kies je voor veel voordelen. Denk hierbij aan:

 • Eerlijke prijzen voor jouw auto en geen onverwachte kosten;
 • Van A tot Z ontzorgt bij de koop. No cure, no pay;
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs en het geld op jouw rekening, aanbetaling is mogelijk;
 • Hoge slagingskans door een professioneel dealernetwerk;
 • Landelijke dekking en een gratis ophaalservice;
 • Schade en defecten zijn geen probleem, ook onderdelen kunnen wij goed gebruiken;
 • Gespecialiseerd in de import en export in binnen- en buitenland;
 • Wij kopen ook volledige wagenparken op. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Spreek met een van onze autohandelaren

Wanneer je je auto online (en gratis) door ons laat taxeren, kom je snel achter de dagwaarde van je auto. Het aanmelden van je voertuig doe je in slechts enkele stappen. Je vult gewoon je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende gegevens aan. Na het verzenden van deze gegevens bij de gratis online taxatie, ontvang je binnen een dag een bod op je auto.

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 486 8566, te e-mailen naar info@directuwautoverkocht.nl of vul het contactformulier in.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina

 

Onlangs door ons verkocht