Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Oude auto verkopen voor een aantrekkelijk bod

Iedere oude auto heeft zijn eigen charme, maar soms ben je simpelweg toe aan iets anders. Wellicht wil je wel een zuinigere auto? Een nieuwere auto is duurzaam, heeft meer opties en is meestal een stuk milieubewuster. Wij kunnen je helpen bij de verkoop van jouw oude auto voor een goede prijs. 

Iedereen heeft een eigen mening over wat een oude auto precies is. Een auto waar jij prima nog een aantal jaren in rond wil rijden, zal iemand anders kunnen zien als een minder aantrekkelijke auto. Een oude auto wordt vaak geassocieerd met een laag bouwjaar en een hoge kilometerstand, maar in de praktijk kan deze vaak zeker nog een aantal jaren mee. 

In 3 eenvoudige stappen je oude auto verkopen of sloop auto verkopen

Wij kunnen je helpen bij de inkoop en verkoop van jouw oude auto, ongeacht de staat. Voer het kenteken in op onze RDW-kentekencheck, vul de ontbrekende informatie in en controleer de gegevens. Zorg hierbij voor een duidelijke beschrijving van de staat van de auto en voeg foto’s toe. 

Op basis van het oordeel van onze ervaren taxateurs brengen wij binnen 24 uur een bod uit. Dit bod is gebaseerd op de conditie en de marktprijs van de oude auto. Ga je akkoord? Dan ontvang je het geld direct op je rekening. Met onze gratis ophaalservice halen wij de auto op door heel Nederland. Bovendien ontvang je van ons direct het RDW-vrijwaringsbewijs. 

Wij zijn specialisten in de verkoop van diverse voertuigen

(Tweedehands) auto verkopen

Auto verkopen? Verkoop vandaag nog jouw auto in 3 eenvoudige stappen en krijg direct betaalt.

Camper verkopen

Camper verkopen? Dan wil je vooral een zo hoog mogelijke prijs. Wij begrijpen dit als geen ander!

Oldtimer verkopen

Wil je een collectors item verkopen? Laat jouw oldtimer verkopen door dé specialist in Nederland

Sloopauto verkopen

Ook een sloopauto kan al gauw honderden euro’s waard zijn.

Kapotte auto verkopen

Wil je weten wat jouw kapotte auto nog waard is? Vraag een gratis taxatie aan.

Afgekeurde auto verkopen

Is de auto niet door de APK gekomen? Het kan zeker nog wat opleveren!

De algemene sloopprijs auto: de waarde van een sloopauto

Sloopauto’s rijden vaak niet meer of zijn afgekeurd voor de APK, waardoor ze de weg niet meer op mogen. Deze auto’s moeten dan ook vaak worden afgesleept. Door je schadeauto te verkopen hoef je deze zelf niet naar de sloop te brengen. Wij halen jouw sloopauto namelijk 7 dagen in de week gratis op door heel Nederland. Meld de auto bij ons aan en wij regelen de rest.

Wij werken samen met een breed en professioneel dealernetwerk. Daarom kunnen wij snel en voor een aantrekkelijke prijs je oude auto verkopen. Ben je benieuwd naar de waarde van je kapotte auto, oude auto of tweedehands auto? Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij ons aan.

Sloopauto of oude auto onderdelen verkopen

Bij een sloopauto zijn de kosten voor de schade of reparatie hoger dan de dagwaarde van de auto. Wil je een oude auto of een sloopauto verkopen? Dan zit je bij ons goed. Vaak zijn tweedehands auto onderdelen nog te gebruiken, deze verkopen wij door aan hobbyisten die sleutelen aan auto’s. 

Bij de sloop gaat men vaak uit van de oud-ijzerprijs en de waarde van de bruikbare onderdelen. De prijs die je ontvangt is afhankelijk van het merk, model, type, bouwjaar, kilometerstand en vermogen. Deze kenmerken zijn ook relevant bij het verkopen van auto onderdelen.

Gebruikte auto verkopen en sloopauto inkoop

Er zijn verschillende manieren om een oude auto te koop aan te bieden. Als automakelaar kunnen wij je perfect helpen bij de verkoop van de auto. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het contact met de potentiële kopers, de proefritten en de onderhandelingen. Wij regelen alles van A tot Z. 

Bij het verkopen van een oude auto: 

  • Zorgen wij voor een snelle uitbetaling van het afgesproken bedrag;
  • Kunnen wij de auto verkopen voor de export naar het buitenland; 
  • We kunnen je helpen bij de import van auto’s uit het buitenland;
  • Heb je pas kosten als de auto daadwerkelijk verkocht is;
  • En regelen wij de vrijwaring en overschrijving. 

Ook kun je bij ons terecht voor de taxatie en verkoop van een camper, bedrijfswagen, oldtimer of zelfs een volledig wagenpark. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 076-3038768 of door te mailen naar info@directuwautoverkocht.nl.

Spreek met een van onze automakelaars

Wil jij gebruik maken van onze diensten als professionele opkoper van jouw auto? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en zijn je graag van dienst bij het opkopen van jouw auto. 

Wij verzekeren een moeiteloos en veilig verkooptraject van zowel een particuliere auto als een volledig wagenpark. Het is mogelijk om een aanbetaling aan te vragen en bij de verkoop van de auto kunnen wij het bedrag zowel op rekening als contant aan je uitbetalen. 

Vragen? Neem contact op, wij helpen je graag. Bel ons op 0763038768 of mail ons op info@directuwautoverkocht.nl.

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina