Oude auto verkopen voor een aantrekkelijk bod

Iedere oude auto heeft zijn eigen charme, maar soms ben je simpelweg toe aan iets anders. Wellicht wil je wel een zuinigere auto? Een nieuwere auto is duurzaam, heeft meer opties en is meestal een stuk milieubewuster. Wij kunnen je helpen bij de verkoop van jouw oude auto voor een goede prijs. 

Iedereen heeft een eigen mening over wat een oude auto precies is. Een auto waar jij prima nog een aantal jaren in rond wil rijden, zal iemand anders kunnen zien als een minder aantrekkelijke auto. Een oude auto wordt vaak geassocieerd met een laag bouwjaar en een hoge kilometerstand, maar in de praktijk kan deze vaak zeker nog een aantal jaren mee. 

Home Oude auto verkopen

In 3 eenvoudige stappen je oude auto verkopen of sloop auto verkopen

Wij kunnen je helpen bij de inkoop en verkoop van jouw oude auto, ongeacht de staat. Voer het kenteken in op onze RDW-kentekencheck, vul de ontbrekende informatie in en controleer de gegevens. Zorg hierbij voor een duidelijke beschrijving van de staat van de auto en voeg foto’s toe. 

Op basis van het oordeel van onze ervaren taxateurs brengen wij binnen 24 uur een bod uit. Dit bod is gebaseerd op de conditie en de marktprijs van de oude auto. Ga je akkoord? Dan ontvang je het geld direct op je rekening. Met onze gratis ophaalservice halen wij de auto op door heel Nederland. Bovendien ontvang je van ons direct het RDW-vrijwaringsbewijs. 

(Tweedehands) auto verkopen

Auto verkopen? Verkoop vandaag nog jouw auto in 3 eenvoudige stappen en krijg direct betaalt.

Camper verkopen

Camper verkopen? Dan wil je vooral een zo hoog mogelijke prijs. Wij begrijpen dit als geen ander!

Oldtimer verkopen

Wil je een collectors item verkopen? Laat jouw oldtimer verkopen door dé specialist in Nederland

Sloopauto verkopen

Ook een sloopauto kan al gauw honderden euro’s waard zijn.

Kapotte auto verkopen

Wil je weten wat jouw kapotte auto nog waard is? Vraag een gratis taxatie aan.

Afgekeurde auto verkopen

Is de auto niet door de APK gekomen? Het kan zeker nog wat opleveren!

De algemene sloopprijs auto: de waarde van een sloopauto

Sloopauto’s rijden vaak niet meer of zijn afgekeurd voor de APK, waardoor ze de weg niet meer op mogen. Deze auto’s moeten dan ook vaak worden afgesleept. Door je schadeauto te verkopen hoef je deze zelf niet naar de sloop te brengen. Wij halen jouw sloopauto namelijk 7 dagen in de week gratis op door heel Nederland. Meld de auto bij ons aan en wij regelen de rest.

Wij werken samen met een breed en professioneel dealernetwerk. Daarom kunnen wij snel en voor een aantrekkelijke prijs je oude auto verkopen. Ben je benieuwd naar de waarde van je kapotte auto, oude auto of tweedehands auto? Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij ons aan.

Sloopauto of oude auto onderdelen verkopen

Bij een sloopauto zijn de kosten voor de schade of reparatie hoger dan de dagwaarde van de auto. Wil je een oude auto of een sloopauto verkopen? Dan zit je bij ons goed. Vaak zijn tweedehands auto onderdelen nog te gebruiken, deze verkopen wij door aan hobbyisten die sleutelen aan auto’s. 

Bij de sloop gaat men vaak uit van de oud-ijzerprijs en de waarde van de bruikbare onderdelen. De prijs die je ontvangt is afhankelijk van het merk, model, type, bouwjaar, kilometerstand en vermogen. Deze kenmerken zijn ook relevant bij het verkopen van auto onderdelen.

Gebruikte auto verkopen en sloopauto inkoop

Er zijn verschillende manieren om een oude auto te koop aan te bieden. Als automakelaar kunnen wij je perfect helpen bij de verkoop van de auto. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het contact met de potentiële kopers, de proefritten en de onderhandelingen. Wij regelen alles van A tot Z. 

Bij het verkopen van een oude auto: 

 • Zorgen wij voor een snelle uitbetaling van het afgesproken bedrag;
 • Kunnen wij de auto verkopen voor de export naar het buitenland; 
 • We kunnen je helpen bij de import van auto’s uit het buitenland;
 • Heb je pas kosten als de auto daadwerkelijk verkocht is;
 • En regelen wij de vrijwaring en overschrijving. 

Ook kun je bij ons terecht voor de taxatie en verkoop van een camper, bedrijfswagen, oldtimer of zelfs een volledig wagenpark. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +316 27837059 of door te mailen naar info@directuwautoverkocht.nl.


Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

Wij van direct uw auto verkocht hebben al tientallen mensen geholpen met het verkopen van hun auto. Benieuwd naar de ervaringen van deze mensen? Lees hiernaast de ervaringen van voorgaande succes verhalen.

 

 • Avatar Sara Colpaert ☆☆☆☆ 2 maanden geleden
  Een afspraak gemaakt via marktplaats. Meermaals gebeld en mij werd verteld dat ik de advertentie van marktplaats … More kon halen, morgen zouden ze komen! De hele dag niemand op komen dagen. Telefoon wordt niet meer opgenomen en wanneer ik met een ander nummer bel snel weggedrukt wanneer ze doorhebben wie het is.
  Verdoe je tijd hier niet!
 • Avatar Liam Joy Niemeijer ★★★★★ 2 jaar geleden
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone … More mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
 • Avatar Nino Jongmans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel … More en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
 • Avatar Rick Hagendijk ★★★★★ een jaar geleden
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep … More soepel. Zeker een aanrader!

Auto handel: In- en verkoop van alle soorten auto’s

Wil je een eerlijke prijs ontvangen en geen problemen ervaren tijdens het verkooptraject van jouw auto? Ons team bestaat uit autodealers met een specialisatie in het op- en verkopen van voertuigen. Wij maken gebruik van een actief dealernetwerk en verkopen jouw auto voor de beste prijs.

Zoek je een eerlijke en betrouwbare opkoper van je auto die tevens je auto kan taxeren? Wij helpen u hier graag bij. Deze auto taxatie voeren we graag geheel vrijblijvend voor je uit. Het doel is om het verkoopproces van jouw voertuig te vereenvoudigen en om je van A tot Z te begeleiden.


Kies je voor ons als opkoper voor jouw auto? Dan kies je voor veel voordelen. Denk hierbij aan:

 • Eerlijke prijzen voor jouw auto en geen onverwachte kosten;
 • Van A tot Z ontzorgt bij de koop. No cure, no pay;
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs en het geld op jouw rekening, aanbetaling is mogelijk;
 • Hoge slagingskans door een professioneel dealernetwerk;
 • Landelijke dekking en een gratis ophaalservice;
 • Schade en defecten zijn geen probleem, ook onderdelen kunnen wij goed gebruiken;
 • Gespecialiseerd in de import en export in binnen- en buitenland;
 • Wij kopen ook volledige wagenparken op. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Auto taxatie op locatie: altijd in de buurt 

De auto kan na de gratis online taxatie meteen aan ons worden verkocht. Dit scheelt veel gedoe over de prijs en ook over het adverteren hoef je je geen zorgen te maken. Ook kun je gelijk gebruik maken van onze ophaalservice. Wij opereren landelijk en daarom zijn wij altijd in de buurt. 

Het aanmelden van je voertuig doe je slechts in enkele stappen. Je vult simpelweg je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende details over de auto aan. Binnen 24 uur ontvang je een bod. Na het verkopen van de auto ontvang je van ons meteen een vrijwaringsbewijs. 

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina

 

Onlangs door ons verkocht