Een apk-afgekeurde auto verkopen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is voor veel mensen ieder jaar weer een spannend moment. Des te ouder een auto wordt, des te meer kans je hebt op gebreken. Tijdens de jaarlijkse APK keuring wordt bekeken of het technisch gezien nog veilig is om de weg op te gaan. De auto wordt afgekeurd als dit niet het geval is. 

De lijst van punten waarop auto’s moeten worden gekeurd is lang en daarom worden met name oude auto’s regelmatig afgekeurd. Met een afgekeurde auto mag je niet meer deelnemen aan het verkeer, ook niet wanneer de oude APK nog geldig is. Houd er ook rekening mee dat je een afgekeurde auto maximaal 2 maand op de openbare weg mag parkeren. 

Soms is het niet meer aantrekkelijk om de nodige reparaties uit te laten voeren, omdat de kosten voor de reparatie hoger uitvallen dan de dagwaarde van de auto. Wil je een APK-afgekeurde auto verkopen? Als automakelaar kunnen wij je vanwege onze samenwerking met een professioneel dealernetwerk uitstekend helpen bij de in- en verkoop van je auto

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Home Apk-afgekeurde auto verkopen

Afgeschreven auto verkopen binnen 24 uur

De eisen om door de APK-keuring heen te komen worden steeds strenger en er zijn plannen om de keuring nog verder aan te scherpen. De kans is groot dat nog veel meer auto’s hierdoor niet door de keuring heen komen. Als je een voertuig bezit waar geen geldige APK meer op zit, kun je een hoge boete krijgen. Daarnaast keert de verzekering niks uit als je schade maakt. 

Wanneer je een auto voor langere tijd niet gebruikt, kun je deze laten schorsen. Tijdens de schorsing is het niet toegestaan om de auto op de openbare weg te laten staan of erin te rijden. Je betaalt in deze periode geen belasting, verzekering en de auto hoeft geen geldige APK te hebben. Ook voor de verkoop van een geschorste auto kun je bij ons terecht. 

Auto total loss verkopen: 100% gratis taxatie

Via ons is het mogelijk om je APK-afgekeurde auto binnen 24 uur te verkopen. Wij hebben tientallen jaren ervaring met de inkoop en verkoop van diverse voertuigen in binnen- en buitenland. Wij kopen alle voertuigen op, ook wanneer deze total loss verklaard zijn. Wil jij een auto verkopen zonder APK? Vraag een gratis waardebepaling bij ons aan door de auto te laten taxeren. 

Je kunt je auto aanmelden in 3 simpele stappen:

Stap 1: Vul het kenteken in op onze RDW-kentekencheck. 

Stap 2: Vul de ontbrekende informatie in en controleer de vooraf ingevulde gegevens.

Stap 3: Controleer en verzend de (aangevulde) gegevens; 

Zorg ervoor dat je de staat van de total losse auto zo precies mogelijk beschrijft en dat je duidelijke foto’s toevoegt. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bod. Vervolgens heb je 5 werkdagen bedenktijd. Ga je akkoord? Dan betalen we je onmiddellijk uit. 

Afgekeurde auto opkoper: Wij kopen je sloopauto of schadeauto

Een auto die technisch total loss is staat vaak in de weg. Particulieren willen vaak een auto die kan rijden en niet aan kosten voor de reparatie verbonden zijn. Wij kopen elke auto, oldtimer, camper, sloopauto of wagenpark op voor een eerlijke prijs. Verder regelen wij het volgende voor je:

 • Het adverteren en het promoten van de advertenties;
 • Het contact met de potentiële kopers, de proefritten en de onderhandelingen;
 • De eventuele import en export van auto’s, naar binnen- en buitenland;
 • Vrijwaring en overschrijving.


Neem contact met ons op
Heb je interesse in het verkopen van jouw APK-afgekeurde auto? Meld de auto vandaag nog vrijblijvend bij ons aan. Ontvang je eerst liever nog wat meer informatie over ons bedrijf of over hoe we werken? Bel dan naar +316 27837059 of stuur een e-mail naar info@directuwautoverkocht.nl. We staan je namelijk graag te woord.

Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

Wij van direct uw auto verkocht hebben al tientallen mensen geholpen met het verkopen van hun auto. Benieuwd naar de ervaringen van deze mensen? Lees hiernaast de ervaringen van voorgaande succes verhalen.

 

 • Avatar Sara Colpaert ☆☆☆☆ een maand geleden
  Een afspraak gemaakt via marktplaats. Meermaals gebeld en mij werd verteld dat ik de advertentie van marktplaats … More kon halen, morgen zouden ze komen! De hele dag niemand op komen dagen. Telefoon wordt niet meer opgenomen en wanneer ik met een ander nummer bel snel weggedrukt wanneer ze doorhebben wie het is.
  Verdoe je tijd hier niet!
 • Avatar Liam Joy Niemeijer ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone … More mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
 • Avatar Nino Jongmans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel … More en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
 • Avatar Rick Hagendijk ★★★★★ een jaar geleden
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep … More soepel. Zeker een aanrader!

Handel afgekeurde auto’s: In- en verkoop van alle soorten auto’s

De verkoop van jouw APK-afgekeurde auto is een eenvoudig proces waarbij we je volledig ontzorgen. Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk kunnen we altijd een geschikte koper vinden en jou een eerlijke prijs bieden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verkopen van iedere soort auto. 

Om jouw APK-afgekeurde auto succesvol te verkopen bieden we ook een kosteloze auto taxatie aan. Ontdek de waarde van jouw afgekeurde auto en verkoop hem eenvoudig via onze website

Kies je voor ons als opkoper voor jouw auto? Dan kies je voor veel voordelen. Denk hierbij aan:

 • Eerlijke prijzen voor jouw auto en geen onverwachte kosten;
 • Van A tot Z ontzorgt bij de koop. No cure, no pay;
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs en het geld op jouw rekening, aanbetaling is mogelijk;
 • Hoge slagingskans door een professioneel dealernetwerk;
 • Landelijke dekking en een gratis ophaalservice;
 • Schade en defecten zijn geen probleem, ook onderdelen kunnen wij goed gebruiken;
 • Gespecialiseerd in de import en export in binnen- en buitenland;
 • Wij kopen ook volledige wagenparken op. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Auto taxatie op locatie: altijd in de buurt 

De auto kan na de gratis online taxatie meteen aan ons worden verkocht. Dit scheelt veel gedoe over de prijs en ook over het adverteren hoef je je geen zorgen te maken. Ook kun je gelijk gebruik maken van onze ophaalservice. Wij opereren landelijk en daarom zijn wij altijd in de buurt. 

Het aanmelden van je voertuig doe je slechts in enkele stappen. Je vult simpelweg je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende details over de auto aan. Binnen 24 uur ontvang je een bod. Na het verkopen van de auto ontvang je van ons meteen een vrijwaringsbewijs. 

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina

 

Onlangs door ons verkocht