Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Kapotte auto verkopen met gratis ophaalservice

Veel mensen denken dat een kapotte auto niks meer waard is. Want wie wil er nou auto kopen die kapot is? Vanwege onze samenwerking met een professioneel dealernetwerk kunnen wij je helpen bij de verkoop van jouw kapotte auto. Meld je auto in 3 simpele stappen gratis en vrijblijvend bij ons aan:

 • Stap 1: Vul het kenteken in op onze RDW-kentekencheck. 
 • Stap 2: Vul de ontbrekende informatie in en controleer de vooraf ingevulde gegevens.
 • Stap 3: Voeg een duidelijke beschrijving en foto’s toe. Verzenden maar!

Binnen 24 uur ontvang je van ons een bod, waar je 5 werkdagen over na mag denken. Wanneer je akkoord gaat met het bod zorgen wij voor een onmiddellijke uitbetaling van het afgesproken bedrag. Vervolgens halen wij de auto gratis op en ontvang jij van ons een RDW-erkend vrijwaringsbewijs.

Kapotte schade auto verkopen kan lastig zijn

Het kan lastig zijn om een kapotte auto te verkopen en de prijs die je ervoor ontvangt is afhankelijk van een aantal factoren. Particulieren hebben over het algemeen weinig tot geen interesse in auto’s die kapot zijn of schade hebben. Toch zijn er altijd genoeg potentiële kopers te vinden. 

Er zijn zat liefhebbers die graag sleutelen aan auto’s en de onderdelen gebruiken om andere auto’s te repareren. Bovendien zijn kapotte auto’s in het buitenland vaak nog veel geld waard. Is je sloopauto total loss verklaard en verkoop je deze aan de sloop? Op de sloop gaat men uit van de oud-ijzer prijs. Wij houden ook rekening met de waarde van de onderdelen.

Wij zijn specialisten in de verkoop van diverse voertuigen

(Tweedehands) auto verkopen

Auto verkopen? Verkoop vandaag nog jouw auto in 3 eenvoudige stappen en krijg direct betaalt.

Camper verkopen

Camper verkopen? Dan wil je vooral een zo hoog mogelijke prijs. Wij begrijpen dit als geen ander!

Oldtimer verkopen

Wil je een collectors item verkopen? Laat jouw oldtimer verkopen door dé specialist in Nederland

Sloopauto verkopen

Ook een sloopauto kan al gauw honderden euro’s waard zijn.

Kapotte auto verkopen

Wil je weten wat jouw kapotte auto nog waard is? Vraag een gratis taxatie aan.

Afgekeurde auto verkopen

Is de auto niet door de APK gekomen? Het kan zeker nog wat opleveren!

Kapotte auto met schade verkopen voor het hoogste bod

Onze taxateurs werken volgens de richtlijnen van het RDW, op basis van de staat en de dagwaarde van de auto. Wij bepalen de verkoopprijs op 99% van de vergelijkbare auto’s. De prijs moet namelijk vrijwel gelijk zijn, anders zal de auto veel minder snel verkocht worden. 

Wil jij een schadeauto verkopen, maar heb je er helemaal geen tijd voor om te schakelen met derde partijen en wil je toch de hoogst mogelijke prijs voor je kapotte auto ontvangen? Als automakelaar kunnen wij je hierbij helpen. Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan op onze website.

Kapotte auto verkopen met schade: de voordelen van uitbesteden

Wil je jouw defecte auto verkopen zonder teveel gedoe? Wij ontzorgen je van A tot Z bij de verkoop van een (tweedehands) auto, camper, bedrijfsauto, oldtimer of een wagenpark. Verder regelen wij het volgende voor je:

 • De advertenties en promoties;
 • Het contact met de potentiële kopers;
 • De proefritten;
 • De onderhandelingen;
 • Direct geld op je rekening;
 • De import en export van auto’s, naar binnen- en buitenland;
 • Je hebt pas kosten als de auto verkocht is;
 • Vrijwaring en overschrijving.

Wil jij dat wij jou helpen bij de auto inkoop en het verkopen van een auto, maar heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 076-3038768 of door een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl.

Spreek met een van onze automakelaars

Wil jij gebruik maken van onze diensten als professionele opkoper van jouw auto? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en zijn je graag van dienst bij het opkopen van jouw auto. 

Wij verzekeren een moeiteloos en veilig verkooptraject van zowel een particuliere auto als een volledig wagenpark. Het is mogelijk om een aanbetaling aan te vragen en bij de verkoop van de auto kunnen wij het bedrag zowel op rekening als contant aan je uitbetalen. 

Vragen? Neem contact op, wij helpen je graag. Bel ons op 0763038768 of mail ons op info@directuwautoverkocht.nl.

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina