Eenvoudig en snel je tweedehands auto verkopen

Het verkopen van een tweedehands auto is niet iets wat je iedere dag doet. Zo moet je de auto bijvoorbeeld onder de aandacht brengen bij potentiële kopers en de juiste verkoopprijs bepalen. Teveel gedoe? Meld je auto in 3 eenvoudige stappen bij ons aan. Wij regelen de rest.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Stap 1: Vul het kenteken in op onze RDW-kentekencheck. 

Stap 2: Vul de ontbrekende informatie in en controleer de RDW-gegevens.

Stap 3: Controleer de gegevens en verzenden maar! 

Zorg ervoor dat je de conditie van de auto zo duidelijk mogelijk beschrijft. Onze ervaren taxateurs beoordelen de auto namelijk op basis van de foto’s en de staat die jij aan ons doorgeeft. Voeg daarom duidelijke foto’s toe en maak de auto van tevoren goed schoon. 

Binnen 24 uur ontvang je van ons een gratis en vrijblijvend bod. Hierna heb je 5 werkdagen de tijd om na te denken. Ga je akkoord? Dan heb je het geld vrijwel meteen op je bankrekening. Wij halen de auto gratis op en je ontvangt direct een vrijwaringsbewijs. Wij werken door heel Nederland.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Tweedehands verkoop auto: Gratis waardebepaling

Voor ons als automakelaar is de eerste stap de taxatie van de auto. Ben je hier ook zo benieuwd naar? Doe dan onze gratis waardebepaling. Onze ervaren taxateurs bepalen de waarde volgens de RDW richtlijnen en op basis van 99% van de vergelijkbare auto’s die op dat moment te koop staan. 

Wel is het handig om de volgende zaken alvast te regelen:

 • Voer het kenteken en de meest recente kilometerstand in;
 • Geef het merk, model, type, bouwjaar, brandstof, transmissie en vermogen door;
 • Het onderhoudsboekje kan zorgen voor een hogere verkoopprijs;
 • Geef de conditie van de auto zo precies mogelijk door;
 • Een geldige APK is een groot voordeel;
 • Maak duidelijke foto’s en zorg ervoor dat de auto schoon en netjes is. 

Gratis online taxatie

Tweedehands auto verkopen particulier of zakelijk

De tweede stap is het verkopen van jouw tweedehands auto. Dankzij onze samenwerking met een professioneel dealernetwerk kunnen wij alle soorten auto’s voor een aantrekkelijk bod verkopen. Verder is bij onze dienstverlening inbegrepen:

 • De advertenties en promoties;
 • Het contact met de geïnteresseerden en de proefritten;
 • Alle onderhandelingen;
 • De import en export van auto’s uit binnen- en buitenland;
 • Overschrijving: jij ontvangt een RDW-erkend vrijwaringsbewijs.

Als je een auto wilt verkopen kun je bij ons terecht voor het laten taxeren en verkopen van jouw auto. Maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor de taxatie en verkoop van een sloopauto, camper, bedrijfswagen, oldtimer of zelfs een volledig wagenpark. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Hoe verkoop ik mijn auto tweedehands

Wil je jouw auto inruilen? Wat voor soort tweedehands auto je ook hebt, via ons kun je je oude auto verkopen. Wij bieden jouw auto vlot en veilig aan en verkopen aan professionele autodealers. Is je auto pas een paar maanden oud? Geen probleem. Wij kopen alle auto’s op

Wil je graag de werkelijke waarde van jouw auto weten, maar heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 076-3038768 of door een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl.

 

Spreek met een van onze automakelaars

Wanneer je je auto online (en gratis) door ons laat taxeren, kom je snel achter de dagwaarde van je auto. Het aanmelden van je voertuig doe je in slechts enkele stappen. Je vult gewoon je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende gegevens aan. Na het verzenden van deze gegevens bij de gratis online taxatie, ontvang je binnen een dag een bod op je auto.

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-3038768, te e-mailen naar info@directuwautoverkocht.nl of vul het contactformulier in.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina