Gemakkelijk en snel je sloopauto verkopen

Is je auto nu écht aan het einde van zijn Latijn en wil je hem als sloopauto verkopen? Dan kunnen hobbyisten lekker sleutelen aan de auto en de onderdelen weer gebruiken in andere auto’s. Op deze manier belandt je auto niet op de schroothoop, maar hebben anderen er nog iets aan. Ook fijn is dat je zo nog profiteert van de sloopwaarde van je auto. Dat scheelt weer in het budget als je een nieuwe auto gaat kopen of iets anders leuks met het geld gaat doen natuurlijk! De specialisten van Directuwautoverkocht.nl, gevestigd in Breda, doen je in ieder geval altijd een aantrekkelijk bod. Hoe dat gaat? Hierover vertellen we je graag meer.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Eenvoudig je sloopauto verkopen aan een specialist

Al tientallen jaren hebben wij ervaring met het aankopen en verkopen van verschillende soorten voertuigen uit binnen- en buitenland. Hierbij horen ook zeker sloopauto’s. Wil jij je auto ook als sloopauto verkopen en ben je benieuwd naar de sloopwaarde ervan? Je meldt je auto eenvoudig bij ons aan. Dit hoeft niet alleen een sloopauto te zijn, want wij zijn ook blij met een camper, een vrachtwagen of een oldtimer. Een auto aanbieden doe je door je kenteken in te vullen. Daarna zie je welke gegevens over je auto al via de RDW bekend bij ons zijn. Controleer deze gegevens goed en vul ze aan. Klopt alles? Verstuur je aanvraag dan. Vervolgens nemen wij binnen een dag contact met je op om een goed bod te doen. Dit bod is gefundeerd op criteria van de RDW, zodat je zeker weet dat het een reëel bod is. Zo profiteer je van een zo gunstig mogelijke sloopwaarde van je auto.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

Neem contact met ons op

Het verkopen van je sloopauto kan meer vragen bij je oproepen dan bij de verkoop van een nieuwere auto. Want hoeveel is de sloopwaarde van zo’n oude auto? En waar wordt op gelet bij het taxeren van een sloopauto? Deze en al je andere vragen beantwoorden we graag als je belt naar +31 168 20 37 00 of mailt naar info@directuwautoverkocht.nl.