Sloopauto verkopen: snel & zonder gedoe

Is jouw auto afgekeurd en rijp voor de sloop? Als automakelaar kopen wij jouw sloopauto in en verkopen deze door aan bedrijven, garages of hobbyisten die sleutelen aan auto’s en onderdelen gebruiken. Zo hoef je hem niet naar de sloop te brengen. 

Bij een sloopauto is de schade- of reparatiekosten hoger dan de dagwaarde. De auto wordt dan total loss verklaard. Wanneer je de sloopauto aan ons verkoopt weet je zeker dat je een eerlijke prijs ontvangt. Dat scheelt in het budget als je een nieuwe auto wilt gaan kopen. Hoe we je een goed bod doen? Daar vertellen we je graag meer over. 

Bij Direct Uw Auto verkopen werken we efficiënt en via een breed netwerk, waardoor de verkoop van auto’s bij ons snel en tegen een goede prijs kan worden geregeld.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Home Sloopauto verkopen

Inkoop sloopauto: Hoe werkt het?

Wij hebben tientallen jaren ervaring met het aan- en verkopen van verschillende soorten voertuigen in binnen- en buitenland. Hierbij hoort dus ook zeker een sloopauto of een schadeauto. Wil jij een sloopauto verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? Vraag een geheel gratis auto taxatie aan. 

De waardebepaling van je sloopauto vraag je in 3 eenvoudige stappen bij ons aan. Binnen 24 uur ontvang je het taxatierapport: 

Stap 1: Vul het kenteken in op onze RDW-kentekencheck. 
Stap 2: Vul de ontbrekende informatie in en controleer de vooraf ingevulde gegevens.
Stap 3: Controleer en verzend de (aangevulde) gegevens; 
Stap 4: Ga je akkoord? Dan ontvang je het geld direct op je bankrekening.

Sloop auto verkopen: Van A tot Z door ons geregeld

Maar waarom zou je de verkoop van een sloopauto willen uitbesteden aan een professional? Wanneer je een sloopauto verkoopt wil je graag een eerlijke prijs voor de auto ontvangen. Wij verkopen jouw auto voor een goede prijs en voorkomen dat je problemen ervaart tijdens het verkoopproces. 

Wij ontzorgen van A tot Z. Wij kopen alle auto’s op en werken samen met een professioneel dealernetwerk. Onze medewerkers zullen al het contact met de potentiële kopers onderhouden. Zij zullen dus ook de proefritten en de onderhandelingen regelen. Na de verkoop van de auto ontvang je een RDW vrijwaringsbewijs, zodat je de verzekering direct op kunt zeggen.

Kies je voor ons als opkoper voor jouw sloopauto? Dan kies je voor veel voordelen. Denk hierbij aan:

 • Eerlijke prijzen voor jouw auto en geen onverwachte kosten;
 • Van A tot Z ontzorgt bij de koop. No cure, no pay;
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs en het geld op jouw rekening, aanbetaling is mogelijk;
 • Hoge slagingskans door een professioneel dealernetwerk;
 • Landelijke dekking en een gratis ophaalservice;
 • Schade en defecten zijn geen probleem, ook onderdelen kunnen wij goed gebruiken;
 • Gespecialiseerd in de import en export in binnen- en buitenland;
 • Wij kopen ook volledige wagenparken op. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat krijg je voor een sloopauto?

Vaak is het lastige met sloopauto’s dat ze niet meer rijden en moeten worden afgesleept om de auto naar de sloop te kunnen brengen. In 3 eenvoudige stappen kun je bij ons jouw sloopauto, oude auto of kapotte schadeauto of tweedehands auto aanmelden en wij regelen de rest. Met onze ophaalservice door heel Nederland kan de auto 7 dagen in de week gratis worden opgehaald. 

Aan de hand van de dagwaarde en de staat van de auto wordt de waarde van je sloopauto berekend. Bij de sloop gaat men uit van de oud-ijzerprijs. Wij houden ook rekening met de waarde van eventuele bruikbare onderdelen. De prijs die je ontvangt voor een sloopauto is afhankelijk van het merk, model, type, bouwjaar, kilometerstand, vermogen en de transmissie. 

Het bij de hand houden van het onderhoudsboekje kan in je voordeel werken, met name als de auto altijd onderhouden is door een dealer en alle beurten heeft gehad. Zorg ervoor dat je de huidige staat zo duidelijk mogelijk aan ons doorgeeft, onze taxateurs voeren de taxatie namelijk uit aan de hand van de door jou doorgegeven informatie.

De algemene sloopprijs auto:

Het verkopen van je sloopauto kan meer vragen bij je oproepen dan bij de verkoop van een tweedehands auto. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen. Als je meer informatie wilt over de sloopwaarde van je auto, kun je bijvoorbeeld de volgende vragen aan ons stellen:

 • Wat is de hoogte van de taxatie van sloopauto’s of schadeauto’s?
 • Hoe werkt het taxeren van een sloopauto?
 • Op welke manier kan ik mijn auto verkopen aan een dealer?

Neem contact met ons op
Benader ons gerust vrijblijvend als je wilt weten wat de sloopwaarde van je auto is. We geven je als inkoper graag een duidelijk beeld van de prijs waarvoor jij jouw sloopauto kunt verkopen.

Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

Wij van direct uw auto verkocht hebben al tientallen mensen geholpen met het verkopen van hun sloopauto. Benieuwd naar de ervaringen van deze mensen? Lees hiernaast de ervaringen van voorgaande succes verhalen.

 

 • Avatar Sara Colpaert ☆☆☆☆ een maand geleden
  Een afspraak gemaakt via marktplaats. Meermaals gebeld en mij werd verteld dat ik de advertentie van marktplaats … More kon halen, morgen zouden ze komen! De hele dag niemand op komen dagen. Telefoon wordt niet meer opgenomen en wanneer ik met een ander nummer bel snel weggedrukt wanneer ze doorhebben wie het is.
  Verdoe je tijd hier niet!
 • Avatar Liam Joy Niemeijer ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone … More mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
 • Avatar Nino Jongmans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel … More en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
 • Avatar Rick Hagendijk ★★★★★ een jaar geleden
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep … More soepel. Zeker een aanrader!

Autohandelaar in heel Nederland

Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbare autohandelaar met landelijke dekking. Of je nu een nieuwe, tweedehands of sloopauto wilt verkopen, wij houden rekening met de staat van jouw auto en zorgen dat deze zichtbaar wordt voor geïnteresseerde dealers. Ongeacht de provincie waarin je woont, bieden wij kosteloze ophaalservice bij jou thuis.

 

 • Groningen
 • Drenthe
 • Friesland
 • Flevoland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Gelderland
 • Noord-Brabant
 • Limburg
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Zeeland

Auto taxatie op locatie: altijd in de buurt 

De auto kan na de gratis online taxatie meteen aan ons worden verkocht. Dit scheelt veel gedoe over de prijs en ook over het adverteren hoef je je geen zorgen te maken. Ook kun je gelijk gebruik maken van onze ophaalservice. Wij opereren landelijk en daarom zijn wij altijd in de buurt. 

Het aanmelden van je voertuig doe je slechts in enkele stappen. Je vult simpelweg je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende details over de auto aan. Binnen 24 uur ontvang je een bod. Na het verkopen van de auto ontvang je van ons meteen een vrijwaringsbewijs. 

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina