Gemakkelijk en snel je sloopauto verkopen

Wil je je auto als sloopauto verkopen aan een betrouwbare inkoper? De specialisten van Directuwautoverkocht.nl uit Breda doen je altijd een aantrekkelijk bod. Als inkoper verkopen we jouw sloopauto aan hobbyisten die sleutelen aan auto’s en onderdelen gebruiken in andere voertuigen. Op deze manier belandt je auto niet op de schroothoop, maar hebben anderen er nog iets aan. Ook fijn is dat je zo profiteert van de sloopwaarde van je auto. Dat scheelt in het budget als je een nieuwe auto gaat kopen. Hoe we jou een goed bod doen? Daar vertellen we je graag meer over.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Eenvoudig je sloopauto verkopen aan een specialistische inkoper

Al tientallen jaren hebben wij ervaring met het aankopen en verkopen van verschillende soorten voertuigen uit binnen- en buitenland. Hierbij horen zeker ook sloopauto’s. Wil jij je sloopauto verkopen en ben je benieuwd naar de sloopwaarde van je auto? Meld je sloopauto eenvoudig bij ons als inkoper aan. Dit hoeft niet alleen een sloopauto te zijn, want wij zijn ook blij met andere voertuigen. De sloopwaarde van je auto achterhaal je gemakkelijk door je kenteken op onze website in te vullen. Vervolgens controleer je de gegevens van je auto en dien je de aanvraag in. Binnen een dag nemen we contact met je op over de sloopwaarde van je auto en doen we een goed bod. Zo weet je vrij snel wat je auto opbrengt. We baseren als inkoper de waarde van je sloopauto op criteria van de RDW, zodat je zeker weet dat je jouw auto voor een reële prijs kunt verkopen. Zo profiteer je van een zo gunstig mogelijke sloopwaarde van je auto.

Vragen die bij jou opkomen over de sloopwaarde van je auto

Het verkopen van je sloopauto kan meer vragen bij je oproepen dan bij de verkoop van een nieuwere auto. De medewerkers van ons bedrijf uit Breda beantwoorden graag de vragen die je hebt. Als je meer informatie wilt over de sloopwaarde van je auto, kun je bijvoorbeeld de volgende vragen aan ons als inkoper van een sloopauto stellen:

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Neem contact met ons op

Benader ons gerust vrijblijvend als je wilt weten wat de sloopwaarde van je auto is. We geven je als inkoper graag een duidelijk beeld van de prijs waarvoor jij jouw sloopauto kunt verkopen. Bel naar 076-3038768 of stuur een e-mail naar info@directuwautoverkocht.nl, dan staan we je snel te woord.