Snel je oldtimer verkopen

Als je jouw oldtimer wilt verkopen, is het belangrijk om de dagwaarde te weten. Zeker bij wat oudere auto’s kan deze waarde namelijk nog weleens verschillen. Een oudere auto kan natuurlijk wat mindere prestaties leveren, maar een oldtimer is vaak ook een collectorsitem, wat de waarde weer wat opkrikt. De dagwaarde van een oldtimer bepaal je dus niet zo eenvoudig. Laat de oldtimer die je wilt verkopen daarom ook taxeren door Directuwautoverkocht.nl, dé specialist in Breda.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Wat moet je doen als je je oldtimer wilt verkopen?

Wil je je oldtimer wilt verkopen en inruilen? Dan moet je een aantal dingen doen. De belangrijkste stap is het aanvragen van een oldtimertaxatie door een van onze ervaren taxateurs in Breda. De aanvraag hiervan gaat gemakkelijk. Je vult je kenteken in, controleert de gegevens van je auto, vult ze waar nodig aan en verzend je aanvraag. Vervolgens nemen wij binnen een dag contact met je op, zodat we je een aantrekkelijk bod kunnen doen. We vertellen je altijd graag meer over hoe dit allemaal werkt.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Ontdek de mogelijkheden

Het aanvragen van een taxatie voor het verkopen van je oldtimer via onze inkoopwebsite is volledig gratis. Zo weet je snel en zonder extra kosten wat je oldtimer nog waard is. Heb je nog vragen over het verkopen van je oldtimer of wil je meer informatie ontvangen over ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-3038768 of te e-mailen naar info@directuwautoverkocht.nl.