In 3 eenvoudige stappen je oldtimer verkopen

Een oldtimer is een klassieke auto die vaak in het bezit van échte liefhebbers, daarom worden deze vaak niet zomaar verkocht voor een goedkope prijs. De verkoop van een oldtimer werkt anders dan de verkoop van een oude auto. Wanneer je de auto te koop zet zal je bijvoorbeeld merken dat het aantal geïnteresseerden beperkt is.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Het is om deze reden dan ook goed mogelijk dat de auto een tijdje te koop staat en dat je hem weg moet doen voor een lagere prijs dan dat je zelf in gedachten had. Wij helpen je graag bij de verkoop van jouw klassieker en voorkomen dat jij je oldtimer voor een té zachte prijs moet verkopen.

Dit doen wij in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Vul het kenteken in op onze RDW-kentekencheck.

Stap 2: Vul de ontbrekende informatie zo zorgvuldig mogelijk in. 

Stap 3: Controleer alle gegevens, voeg foto’s toe en verzend de aanvraag. 

Als automakelaar bieden wij je de mogelijkheid om de klassieker binnen 24 uur te verkopen. Na aanmelding ontvang je binnen 1 dag een vrijblijvend bod. Vervolgens heb je 5 werkdagen bedenktijd. Indien je met dit bod akkoord gaat ontvang je het geld direct op jouw rekening en gaan wij aan de slag met de verkoop van je auto. 

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Je oldtimer laten taxeren: 100% gratis en vrijblijvend

Wanneer je een oldtimer wilt verkopen is het belangrijk om de dagwaarde te weten. Zeker bij wat oudere auto’s kan deze waarde namelijk verschillen. Een oudere auto kan natuurlijk wat mindere prestaties leveren, maar een oldtimer is vaak een verzamelobject met extra waarde. 

Oldtimers worden na verloop van tijd dus niet minder waard, ze kunnen juist flink meer waard worden. De dagwaarde van een oldtimer bepaal je daarom niet zo makkelijk. Laat je klassieker dan ook volledig vrijblijvend door ons taxeren. Na 24 uur ontvang je van ons een taxatierapport.

Gratis online taxatie

Oldtimer inkoop: Ook je oldtimer motor verkopen?

Wil jij een oldtimer motor verkopen? Klassieke motoren zijn bijzondere voertuigen. Ze vallen direct op en daarnaast zijn ze over het algemeen veel geld waard. Let op: als een auto 25 jaar of ouder is dan spreekt men van een oldtimer, een motor wordt pas zo genoemd als deze meer dan 30 jaar oud is. 

Zou jij graag willen weten wat je oldtimer motor waard is? Of zit je er aan te denken om afscheid te nemen? Vraag bij ons een gratis en vrijblijvende taxatie aan. Je vult je kenteken in, controleert de gegevens, vult ze aan waar nodig en verzend je aanvraag. Binnen 24 uur weet jij wat de waarde is.

Opkoper oldtimers: Eigen ophaalservice en een breed netwerk

Vanwege onze samenwerking met een professioneel dealernetwerk kunnen wij je uitstekend helpen bij de verkoop van jouw oldtimer. Wij nemen het gehele verkoopproces van je over. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld de advertenties en de onderhandelingen met de potentiële kopers. 

Zelfs het overschrijven regelen we voor je en jij ontvangt van ons een RDW-erkend vrijwaringsbewijs. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de import en export van auto’s uit binnen- en buitenland. Je hebt pas kosten als de auto daadwerkelijk verkocht is. Verkoop ons je oldtimer en wij regelen de rest.

Oldtimer snel verkopen? Wij helpen u graag.

Als je een voertuig wilt verkopen kun je bij ons terecht voor het laten taxeren en verkopen van je auto, motor, camper, bedrijfswagen, APK-afgekeurde auto of zelfs een volledig wagenpark. Vraag ons naar de mogelijkheden. Onze specialisten helpen je graag. 

Heb je nog vragen over het verkopen van je oldtimer of wil je meer informatie ontvangen over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-3038768 of te e-mailen naar info@directuwautoverkocht.nl.

 

Spreek met een van onze automakelaars

Wanneer je je auto online (en gratis) door ons laat taxeren, kom je snel achter de dagwaarde van je auto. Het aanmelden van je voertuig doe je in slechts enkele stappen. Je vult gewoon je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende gegevens aan. Na het verzenden van deze gegevens bij de gratis online taxatie, ontvang je binnen een dag een bod op je auto.

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-3038768, te e-mailen naar info@directuwautoverkocht.nl of vul het contactformulier in.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina