Eenvoudig je oldtimer verkopen

Wanneer je jouw oldtimer wilt verkopen, is het belangrijk om de dagwaarde te weten. Zeker bij wat oudere auto’s kan deze waarde namelijk nog wel eens verschillen. Een oudere auto kan natuurlijk wat mindere prestaties leveren, maar een oldtimer is vaak ook een collectorsitem, wat de waarde weer wat opkrikt. De dagwaarde van een oldtimer is dus niet zo eenvoudig te bepalen. Dus wanneer je je oldtimer wilt verkopen, is het belangrijk om deze te laten taxeren door een specialist. Zo’n specialist is Directuwautoverkocht.nl, gevestigd in Breda.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Wat moet je doen als je je oldtimer wilt verkopen?

Wanneer je je oldtimer wilt verkopen (en inruilen), moet je een aantal dingen doen. De belangrijkste stap is het aanvragen van een taxatie door een van onze ervaren taxateurs. Het aanvragen van zo’n waardebepaling gaat heel eenvoudig. Je vult gewoon je kenteken in, controleert de gegevens van je auto, vult ze waar nodig aan en verzend je aanvraag. Vervolgens nemen wij binnen een dag contact met je op, zodat we je een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

Ontdek de mogelijkheden

Het aanvragen van een taxatie van je oldtimer via onze website is volledig gratis. Zo weet je snel en zonder extra kosten wat je oldtimer nog waard is. Heb je nog vragen over onze service of wil je meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 168 20 37 00 of te mailen naar info@directuwautoverkocht.nl.