In 3 eenvoudige stappen je oldtimer verkopen

Een oldtimer is een klassieke auto die vaak in het bezit van échte liefhebbers, daarom worden deze vaak niet zomaar verkocht voor een goedkope prijs. De verkoop van een oldtimer werkt anders dan de verkoop van een oude auto. Wanneer je de auto te koop zet zal je bijvoorbeeld merken dat het aantal geïnteresseerden beperkt is.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Home Oldtimer verkopen

Je auto verkocht in 3 eenvoudige stappen

Het is om deze reden dan ook goed mogelijk dat de auto een tijdje te koop staat en dat je hem weg moet doen voor een lagere prijs dan dat je zelf in gedachten had. Wij helpen je graag bij de verkoop van jouw klassieker en voorkomen dat jij je oldtimer voor een té zachte prijs moet verkopen.

Dit doen wij in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Vul het kenteken in op onze RDW-kentekencheck.

Stap 2: Vul de ontbrekende informatie zo zorgvuldig mogelijk in. 

Stap 3: Controleer alle gegevens, voeg foto’s toe en verzend de aanvraag. 

Als automakelaar bieden wij je de mogelijkheid om de klassieker binnen 24 uur te verkopen. Na aanmelding ontvang je binnen 1 dag een vrijblijvend bod. Vervolgens heb je 5 werkdagen bedenktijd. Indien je met dit bod akkoord gaat ontvang je het geld direct op jouw rekening en gaan wij aan de slag met de verkoop van je auto. 

Je oldtimer laten taxeren: 100% gratis en vrijblijvend

Wanneer je een oldtimer wilt verkopen is het belangrijk om de dagwaarde te weten. Zeker bij wat oudere auto’s kan deze waarde namelijk verschillen. Een oudere auto kan natuurlijk wat mindere prestaties leveren, maar een oldtimer is vaak een verzamelobject met extra waarde. 

Oldtimers worden na verloop van tijd dus niet minder waard, ze kunnen juist flink meer waard worden. De dagwaarde van een oldtimer bepaal je daarom niet zo makkelijk. Laat je klassieker dan ook volledig vrijblijvend door ons taxeren. Na 24 uur ontvang je van ons een taxatierapport.

Oldtimer inkoop: Ook je oldtimer motor verkopen?

Wil jij een oldtimer motor verkopen? Klassieke motoren zijn bijzondere voertuigen. Ze vallen direct op en daarnaast zijn ze over het algemeen veel geld waard. Let op: als een auto 25 jaar of ouder is dan spreekt men van een oldtimer, een motor wordt pas zo genoemd als deze meer dan 30 jaar oud is. 

Zou jij graag willen weten wat je oldtimer motor waard is? Of zit je er aan te denken om afscheid te nemen? Vraag bij ons een gratis en vrijblijvende taxatie aan. Je vult je kenteken in, controleert de gegevens, vult ze aan waar nodig en verzend je aanvraag. Binnen 24 uur weet jij wat de waarde is.

Opkoper oldtimers: Eigen ophaalservice en een breed netwerk

Vanwege onze samenwerking met een professioneel dealernetwerk kunnen wij je uitstekend helpen bij de verkoop van jouw oldtimer. Wij nemen het gehele verkoopproces van je over. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld de advertenties en de onderhandelingen met de potentiële kopers. 

Zelfs het overschrijven regelen we voor je en jij ontvangt van ons een RDW-erkend vrijwaringsbewijs. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de import en export van auto’s uit binnen- en buitenland. Je hebt pas kosten als de auto daadwerkelijk verkocht is. Verkoop ons je oldtimer en wij regelen de rest.

Oldtimer snel verkopen? Wij helpen u graag.

Als je een voertuig wilt verkopen kun je bij ons terecht voor het laten taxeren en verkopen van je auto, motor, camper, bedrijfswagen, APK-afgekeurde auto of zelfs een volledig wagenpark. Vraag ons naar de mogelijkheden. Onze specialisten helpen je graag. 

Heb je nog vragen over het verkopen van je oldtimer of wil je meer informatie ontvangen over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +316 27837059 of te e-mailen naar info@directuwautoverkocht.nl.

Auto taxatie op locatie: altijd in de buurt 

De auto kan na de gratis online taxatie meteen aan ons worden verkocht. Dit scheelt veel gedoe over de prijs en ook over het adverteren hoef je je geen zorgen te maken. Ook kun je gelijk gebruik maken van onze ophaalservice. Wij opereren landelijk en daarom zijn wij altijd in de buurt. 

Het aanmelden van je voertuig doe je slechts in enkele stappen. Je vult simpelweg je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende details over de auto aan. Binnen 24 uur ontvang je een bod. Na het verkopen van de auto ontvang je van ons meteen een vrijwaringsbewijs. 

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina

 

Ervaren autohandelaar bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een eerlijke prijs en een zorgeloos verkooptraject voor jouw oldtimer? Ons team bestaat uit ervaren autodealers die gespecialiseerd zijn in het op- en verkopen van voertuigen en gebruik maken van een actief dealernetwerk om jouw auto voor de beste prijs te verkopen.

Wil je jouw oldtimer verkopen aan een betrouwbare opkoper die ook taxaties uitvoert? Wij helpen je hier graag bij en voeren een volledig vrijblijvende auto taxatie voor je uit. Het doel is om het verkoopproces van jouw voertuig te vereenvoudigen en jou van A tot Z te begeleiden.

Kies je voor ons als opkoper voor jouw auto? Dan kies je voor veel voordelen. Denk hierbij aan:

 • Eerlijke prijzen voor jouw auto en geen onverwachte kosten;
 • Van A tot Z ontzorgt bij de koop. No cure, no pay;
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs en het geld op jouw rekening, aanbetaling is mogelijk;
 • Hoge slagingskans door een professioneel dealernetwerk;
 • Landelijke dekking en een gratis ophaalservice;
 • Schade en defecten zijn geen probleem, ook onderdelen kunnen wij goed gebruiken;
 • Gespecialiseerd in de import en export in binnen- en buitenland;
 • Wij kopen ook volledige wagenparken op. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

Wij van direct uw auto verkocht hebben al tientallen mensen geholpen met het verkopen van hun auto. Benieuwd naar de ervaringen van deze mensen? Lees hiernaast de ervaringen van voorgaande succes verhalen.

 

 • Avatar Sara Colpaert ☆☆☆☆ een maand geleden
  Een afspraak gemaakt via marktplaats. Meermaals gebeld en mij werd verteld dat ik de advertentie van marktplaats … More kon halen, morgen zouden ze komen! De hele dag niemand op komen dagen. Telefoon wordt niet meer opgenomen en wanneer ik met een ander nummer bel snel weggedrukt wanneer ze doorhebben wie het is.
  Verdoe je tijd hier niet!
 • Avatar Liam Joy Niemeijer ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone … More mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
 • Avatar Nino Jongmans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel … More en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
 • Avatar Rick Hagendijk ★★★★★ een jaar geleden
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep … More soepel. Zeker een aanrader!

Onlangs door ons verkocht