Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Auto verkopen: Hoe werkt het?

Wil je jouw auto snel en eenvoudig verkopen? Wij kunnen (tweedehands) auto’s verkopen voor een eerlijke prijs. Op basis van de marktprijs en de staat van de auto kunnen wij een passend bod doen. Dit kan allemaal in 3 hele eenvoudige stappen, waarna je direct het geld op je rekening krijgt gestort. 

Nadat je jezelf hebt aangemeld, vragen wij om een aantal gegevens in te vullen, zodat wij een passend bod kunnen doen. Je vult jouw gegevens in, geeft de kenmerken van de auto door en stuurt foto’s mee. Op basis hiervan beoordelen onze taxateurs de staat van de auto en bepalen ze wat de auto waard is. 

Nadat onze taxateurs de auto hebben beoordeeld ontvang je van ons een bod. Dit voorkomt onderhandelingen aan de deur. Daarnaast weet je zeker dat je een eerlijk en passend bod ontvangt. We geven je 5 werkdagen om over het bod na te denken. Het bod is gratis en verplicht je tot niks.

Auto verkopen: Wat heb je nodig?

Wanneer je een gratis online taxatie aanvraagt zullen wij vragen om een aantal gegevens in te vullen over jouw auto. Wanneer je jouw auto verkoopt is het goed om de volgende zaken bij de hand te hebben of uit te zoeken:

 • Houd het kenteken bij de hand;
 • Schrijf de meest recente kilometerstand op;
 • Het onderhoudsboekje is niet verplicht, maar kan wel bijdragen aan een goed bod;
 • Geef de staat van de auto zo goed mogelijk door;
 • Moet er een nieuwe APK op? Een auto met een geldige APK kan meer waard zijn;
 • Maak duidelijke foto’s en zorg ervoor dat de auto schoon en netjes is.

Wij zijn specialisten in de verkoop van diverse voertuigen

(Tweedehands) auto verkopen

Auto verkopen? Verkoop vandaag nog jouw auto in 3 eenvoudige stappen en krijg direct betaalt.

Camper verkopen

Camper verkopen? Dan wil je vooral een zo hoog mogelijke prijs. Wij begrijpen dit als geen ander!

Oldtimer verkopen

Wil je een collectors item verkopen? Laat jouw oldtimer verkopen door dé specialist in Nederland

Sloopauto verkopen

Ook een sloopauto kan al gauw honderden euro’s waard zijn.

Kapotte auto verkopen

Wil je weten wat jouw kapotte auto nog waard is? Vraag een gratis taxatie aan.

Afgekeurde auto verkopen

Is de auto niet door de APK gekomen? Het kan zeker nog wat opleveren!

Hoe verkoop ik mijn auto: Welke papieren heb je nodig?

Om de auto te kunnen overschrijven naar de nieuwe eigenaar is het belangrijk om het papieren kentekenbewijs of -card bij de hand te hebben. Hier hoort een tenaamstellingscode bij. Wij regelen vervolgens het vrijwaren en de overschrijving. Hierna ontvang je direct een RDW erkend vrijwaringsbewijs en ben je niet meer verantwoordelijk voor een de APK en verzekering van de auto.

Deze 9-cijferige tenaamstellingscode is verplicht bij de verkoop van jouw auto. Bij de aankoop van een auto krijg je het eerste deel overhandigd van de oude eigenaar. Het tweede deel staat op de kentekencard die na de overschrijving toegestuurd wordt door de RDW. Ben je één van de stukken kwijt? Dan kun je gelukkig altijd bij de RDW terecht.

Snel je auto verkopen

Wanneer je jouw auto wilt verkopen is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Wij regelen de verkoop van jouw auto van A tot Z en werken volgens het no cure, no pay principe. Wij werken samen met een professioneel dealernetwerk en daarom hebben wij een hoge slagingskans bij de verkoop van auto’s, ook wanneer het een volledig wagenpark of een sloopauto betreft. 

Het maakt niet uit waar in Nederland je woont, wij zullen de auto kosteloos bij je ophalen. Zie je een auto die in het buitenland wordt aangeboden? Dat is geen probleem. We zijn namelijk al jaren gespecialiseerd in de import en export van gebruikte voertuigen uit binnen- en buitenland. 


Verder is bij onze dienstverlening inbegrepen:

 • De advertenties en promoties hiervan;
 • Het contact met de potentiële kopers en de eventuele proefritten;
 • Alle onderhandelingen met potentiële kopers;
 • De ontvangst van het afgesproken bedrag;
 • Je hebt pas kosten als de auto daadwerkelijk verkocht is.

Zoek je een automakelaar die zonder gedoe jouw auto succesvol kan verkopen? Dan zijn wij dé specialist voor de in- en verkoop van jouw auto. Neem contact met ons op, dit kan ook telefonisch of per e-mail. Onze specialisten helpen je uiteraard graag.

Spreek met een van onze automakelaars

Wil jij gebruik maken van onze diensten als professionele opkoper van jouw auto? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en zijn je graag van dienst bij het opkopen van jouw auto. 

Wij verzekeren een moeiteloos en veilig verkooptraject van zowel een particuliere auto als een volledig wagenpark. Het is mogelijk om een aanbetaling aan te vragen en bij de verkoop van de auto kunnen wij het bedrag zowel op rekening als contant aan je uitbetalen. 

Vragen? Neem contact op, wij helpen je graag. Bel ons op 0763038768 of mail ons op info@directuwautoverkocht.nl.

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina