Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online intake.

Schadeauto verkopen met ophaalservice

Heeft jouw auto schade opgelopen? Je kan deze dan nog steeds voor een goede prijs verkopen. Je schadeauto verkopen gaat bij ons eenvoudig, snel en voor een eerlijke prijs. Wij werken samen met een professioneel dealernetwerk waardoor het verkopen van jouw schadeauto snel gebeurd en je kan rekenen op de beste prijs. Een eerlijke taxatie van jouw auto is zo gepiept.

Een auto met schade verkopen doe je eenvoudig in drie stappen:

 • Stap 1: Vul het kenteken in op onze RDW-kentekencheck. 
 • Stap 2: Vul de ontbrekende informatie in en controleer de vooraf ingevulde gegevens.
 • Stap 3: Voeg een duidelijke beschrijving en foto’s toe. Verzenden maar!

Binnen 24 uur ontvang je van een van onze ervaren autohandelaren een passend bod. Hier mag je 5 dagen over nadenken. Bij akkoord zorgen wij voor een directe uitbetaling van het afgesproken bedrag. Vervolgens halen wij de auto op en ontvang je een RDW-erkend vrijwaringsbewijs.

Home Schadeauto verkopen

Snel jouw auto met schade verkopen

Een auto met schade verkopen lijkt wellicht een lastige klus. Want wie wil nu een kapotte auto? Toch kan er nog veel waarde zitten aan een auto met schade. Dankzij ons professionele dealernetwerk zijn er altijd potentiële kopers en kunnen we de schadeauto verkopen voor een goede, eerlijke prijs. 

Schadeauto’s hebben vaak nog waardevolle onderdelen of zijn nog goed te repareren. Mocht de auto total loss verklaard zijn, dan kunnen we deze ook als sloopauto verkopen. We zorgen dat je een eerlijk bod krijgt.

Auto inruilen met schade

Wanneer je auto schade heeft opgelopen wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk kwijt. Dit kan je eenvoudig via ons doen. We bepalen de inruilwaarde voor jouw auto en geven binnen 24 uur een eerlijk bod. Bij akkoord halen we de auto ook gratis bij je op en betalen we je direct uit. Hierdoor ben je snel van je schadeauto af en kun je op zoek naar een nieuwe auto.

Wanneer je een auto met schade inruilt is het ook belangrijk dat de auto wordt uitgeschreven bij de verzekering en de RDW. Wanneer je bij ons je schadeauto inruilt en het bod hebt geaccepteerd, geven we je een vrijwaringsbewijs. Hiermee krijg je vrijstelling van de APK en wegenbelasting.

(Tweedehands) auto verkopen

Auto verkopen? Verkoop vandaag nog jouw auto in 3 eenvoudige stappen en krijg direct betaalt.

Camper verkopen

Camper verkopen? Dan wil je vooral een zo hoog mogelijke prijs. Wij begrijpen dit als geen ander!

Oldtimer verkopen

Wil je een collectors item verkopen? Laat jouw oldtimer verkopen door dé specialist in Nederland

Sloopauto verkopen

Ook een sloopauto kan al gauw honderden euro’s waard zijn.

Kapotte auto verkopen

Wil je weten wat jouw kapotte auto nog waard is? Vraag een gratis taxatie aan.

Afgekeurde auto verkopen

Is de auto niet door de APK gekomen? Het kan zeker nog wat opleveren!

Schadeauto inkoop

Doordat we met een groot netwerk door heel Nederland verbonden zijn kunnen we snel een koper vinden voor jouw auto met schade. Je hoeft hierdoor niet zelf te schakelen met derde partijen, wij regelen alles. Meld je auto met schade aan en wij kopen deze graag in voor een passend bod. 

Bij het meten van de dagwaarde van de auto houden we rekening met de onderdelen van de auto, de leeftijd van de auto en de mate van de schade. Onze taxateurs werken volgens de richtlijnen van de RDW. Zo kunnen we een eerlijk bod doen waarmee de auto ook snel verkocht zal worden.

 

Schade auto verkopen: onze voordelen

Wanneer je bij ons je auto met schade verkoopt, geniet je van vele voordelen. We zorgen dat je een eerlijk bod krijgt en snel van je schadeauto af bent.

 • Direct van je auto af, zonder dat je hem hoeft te laten repareren
 • Snelle service; binnen 24 uur een bod
 • Volledige ontzorging; we halen de auto gratis bij je op en regelen direct het vrijwaringsbewijs
 • Vrijblijvende en gratis aanmelding; je zit nergens aan vast
 • Eenvoudige aanmelding in drie stappen, wij regelen de rest!

Wil je van je schadeauto af? Wij helpen je graag. Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 076-3038768 of door een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl

Benieuwd naar de waarde van jouw schadeauto? Meld je hier aan en krijg binnen 24 uur een antwoord!

 

Auto taxatie op locatie: altijd in de buurt 

De auto kan na de gratis online taxatie meteen aan ons worden verkocht. Dit scheelt veel gedoe over de prijs en ook over het adverteren hoef je je geen zorgen te maken. Ook kun je gelijk gebruik maken van onze ophaalservice. Wij opereren landelijk en daarom zijn wij altijd in de buurt. 

Het aanmelden van je voertuig doe je slechts in enkele stappen. Je vult simpelweg je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende details over de auto aan. Binnen 24 uur ontvang je een bod. Na het verkopen van de auto ontvang je van ons meteen een vrijwaringsbewijs. 

Heb je nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Neem dan contact met ons op.

 

Altijd gratis & vrijblijvend advies

Contacteer ons
Ga naar onze contactpagina

 

Schade Auto taxatie op locatie: altijd in de buurt

Bij het verkopen van een schadeauto houden wij bij Direct Uw Auto Verkocht rekening met de staat van jouw voertuig. Wij zorgen ervoor dat geïnteresseerde dealers je auto zien en bieden een kosteloze ophaalservice, ongeacht waar je in Nederland woont.

 • Groningen
 • Drenthe
 • Friesland
 • Flevoland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Gelderland
 • Noord-Brabant
 • Limburg
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Zeeland

Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

Wij van direct uw auto verkocht hebben al tientallen mensen geholpen met het verkopen van hun auto. Benieuwd naar de ervaringen van deze mensen? Lees hiernaast de ervaringen van voorgaande succes verhalen.

 

 • Avatar Sara Colpaert ☆☆☆☆ een maand geleden
  Een afspraak gemaakt via marktplaats. Meermaals gebeld en mij werd verteld dat ik de advertentie van marktplaats … More kon halen, morgen zouden ze komen! De hele dag niemand op komen dagen. Telefoon wordt niet meer opgenomen en wanneer ik met een ander nummer bel snel weggedrukt wanneer ze doorhebben wie het is.
  Verdoe je tijd hier niet!
 • Avatar Liam Joy Niemeijer ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone … More mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
 • Avatar Nino Jongmans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel … More en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
 • Avatar Rick Hagendijk ★★★★★ een jaar geleden
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep … More soepel. Zeker een aanrader!

Onlangs door ons verkocht