Wij taxeren jouw oldtimer gratis

Het taxeren van jouw oldtimer doe je gratis en eenvoudig bij Directuwautoverkocht.nl. Wil je jouw oldtimer verkopen, dan kun je online een taxatie maken en ontdekken wat jouw voertuig waard is. Op onze website vraag je via enkele stappen een waardebepaling aan. Directuwautoverkocht.nl, gevestigd in Breda, is gespecialiseerd in de import en export van voertuigen en helpt je graag bij het verkopen van je auto, oldtimer, vrachtwagen, camper of ander voertuig. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Het taxeren van je oldtimer doe je eenvoudig en gratis

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je jouw oldtimer wilt verkopen en interesse hebt in een online taxatie. Misschien heb je een ander mooi voertuig gezien en hier je zinnen op gezet of wil je het geld investeren in een ander doel. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de waarde van je auto, zodat je weet welke stappen je kunt ondernemen. Het verschilt namelijk per voertuig hoeveel deze waard is; zeker bij wat oudere auto’s kunnen de waarden nog flink uiteenlopen. Een oudere auto heeft er natuurlijk meer kilometers op zitten, maar kan een echt collectorsitem zijn, wat de waarde ervan weer wat opkrikt. De dagwaarde van je oldtimer is vaak dus niet eenvoudig te bepalen. Het is om deze reden belangrijk je oldtimer (gratis) te laten taxeren door een specialist. Voor een online taxatie van je oldtimer bezoek je onze autoverkoopsite en volg je drie simpele stappen. Vul je kenteken in, controleer de gegevens en vul deze waar nodig aan en verzend je aanvraag. Vervolgens nemen wij binnen dag contact met je op en presenteren je een aantrekkelijk bod.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

Ontdek wat jouw voertuig waard is!

Wil je weten wat je voertuig waard is? Het taxeren van je oldtimer via onze website is volledig gratis. Heb je vragen omtrent de online taxatie van je oldtimer of wil je meer weten over onze service? Wij zijn je graag van dienst. Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 168 20 37 00 of te mailen naar info@directuwautoverkocht.nl.