Auto taxeren

Wil je je auto laten taxeren en dan een goed onderbouwd bod ontvangen? Laat dan je auto taxeren door Directuwautoverkocht.nl. Bij de taxatie van je auto hanteren wij de richtlijnen van de RDW. Op deze manier weet je zeker dat de waarde van je auto op een juiste en eerlijke manier wordt beoordeeld. Zo kun je zonder zorgen je auto verkopen en heb je meer geld voor de aanschaf van een mooie nieuwe auto. Wanneer vraag jij een taxatie aan voor je auto?

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Meer dan alleen je auto laten taxeren

Ook met de aanschaf van een nieuwe auto helpen we je graag. Wij taxeren namelijk niet alleen je auto, maar houden ons ook bezig met het invoeren van allerlei soorten voertuigen. Wij importeren en exporteren namelijk niet alleen auto’s, maar ook taxi voertuigen, bedrijfswagens en vrachtwagens. Zo hebben wij in de loop der jaren een breed aanbod opgebouwd. Je hebt bij ons een ruime keuze, dus jouw droomauto zit er zeker tussen!

Weten wat je auto waard is?
Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

 

Ontvang snel een aantrekkelijk aanbod

Wanneer je je auto aanmeldt voor een taxatie, ontvang je snel een aantrekkelijk aanbod. Ook dit aanmelden gaat heel eenvoudig. Je hoeft maar drie simpele stappen te doorlopen. Je vult gewoon je kenteken in op onze website en vult de ontbrekende gegevens aan. Na het verzenden van deze gegevens reageren wij al binnen een dag met een mooi aanbod. Heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via +31 168 20 37 00 of info@directuwautoverkocht.nl. De taxatie van je auto is snel geregeld!