Een auto waardebepaling, volledig gratis

Wil je een auto waardebepaling gratis ontvangen, omdat je het voertuig wilt verkopen? Bij Directuwautoverkocht.nl zijn we gespecialiseerd in de inkoop, verkoop én taxatie van voertuigen. We helpen je graag verder bij het verkoopproces van je auto. We berekenen de autowaarde eenvoudig en snel. Ontvang je een waardebepaling van je auto, dan weet je hoeveel je te besteden hebt, mocht je je auto willen verkopen en inruilen. Doordat wij de richtlijnen van de RDW gebruiken bij de waardebepaling van je auto, ben je er zeker van dat de taxatie van je auto eerlijk wordt uitgevoerd. Profiteer van een gratis waardebepaling van je auto en start met het verkopen van je auto!

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Ontvang een eerlijke auto waardebepaling, snel en gratis

Ben je ook zo benieuwd naar de restwaarde van je auto? Bijvoorbeeld omdat je een mooie auto hebt gezien, maar er niet het budget voor hebt? Met een zo hoog mogelijke restwaarde heb je zo min mogelijk eigen geld nodig voor het aanschaffen van een nieuwe auto. Toch wil je natuurlijk wel dat je autowaarde op een eerlijke manier wordt bepaald. Met Directuwautoverkocht.nl ben je hier zeker van en bovendien profiteer je van een zo hoog mogelijke restwaarde van je auto. Want behalve met het bepalen van de autowaarde, behoren het importeren en exporteren van auto’s tot onze werkzaamheden.

De expert in de import en export van voertuigen

Wij zijn dé specialist uit Breda in het kopen en verkopen van verschillende soorten voertuigen, zoals auto’s, campers en oldtimers. Wij beschikken over een breed en professioneel dealernetwerk, waardoor wij eenvoudig een geschikte koper kunnen vinden voor iedere auto die wij opkopen. Ons doel is om het verkoopproces te vereenvoudigen en onze klanten waar mogelijk te ontzorgen. Wij streven ernaar de hoogst mogelijke prijs te bieden en zullen je niet verrassen met onverwachtse kosten.

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

Ontdek de restwaarde van je auto

Een betrouwbare waardebepaling van je auto, zodat je je voertuig kunt verkopen, regel je simpel,  snel én gratis via onze website. Hier kun je eenvoudig je kenteken invullen. Daarna worden de gegevens van je auto getoond die bij ons bekend zijn. Controleer deze en vul deze waar nodig aan. Daarna krijg je gratis binnen een dag een reactie van ons met daarin een duidelijk overzicht van de waardebepaling van je auto. We doen je dan altijd een aantrekkelijk bod, zodat je direct een goed beeld hebt van de restwaarde van je auto. Ben je ook benieuwd naar de autowaarde van jouw bolide, maar heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 168 20 37 00 of door een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl.