Een gratis waardebepaling van je auto

Ontvang je graag van jouw auto een waardebepaling omdat je het voertuig wilt verkopen en wil je dit het liefst gratis laten uitvoeren? Bij Directuwautoverkocht.nl zijn we gespecialiseerd in de inkoop, verkoop én taxatie van voertuigen in Breda. We helpen je graag verder bij het verkoopproces van je auto en berekenen de restwaarde van je auto dan ook eenvoudig en snel. Als je de waardebepaling van je auto ontvangt, weet je hoeveel je te besteden hebt door de restwaarde. Dit is handig als je je auto na de gratis waardebepaling wilt verkopen en een nieuwe auto wilt kopen. We werken volgens de richtlijnen van de RDW bij de gratis waardebepaling van je auto, waardoor je zeker weet dat de taxatie eerlijk wordt uitgevoerd. Profiteer van onze service, start met het verkopen van je auto en koop met behulp van de restwaarde een nieuwe auto!

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ontvang van je auto een eerlijke waardebepaling, snel en gratis

Ben je ook zo benieuwd naar de restwaarde van je auto, omdat je een mooie auto hebt gezien waar budget voor ontbreekt? Met een zo hoog mogelijke restwaarde heb je zo min mogelijk eigen geld nodig voor de aanschaf van een nieuwe auto. Toch wil je natuurlijk wel dat je inruilwaarde op een eerlijke manier wordt bepaald. Met Directuwautoverkocht.nl ben je hier zeker van en bovendien profiteer je van een zo hoog mogelijke restwaarde van je auto. Kom er dan snel achter met onze gratis waardebepaling wat jouw auto waard is.

De expert in de import en export van voertuigen

Wij zijn dé specialist uit Breda in het kopen en verkopen van verschillende soorten voertuigen. Door ons brede en professionele dealernetwerk vinden we eenvoudig een geschikte koper voor jouw auto, nadat jij een gratis waardebepaling bij ons hebt laten doen. Ons doel is om het verkoopproces te vereenvoudigen en jou als klant waar mogelijk te ontzorgen. We streven naar een zo hoog mogelijk bod en verrassen je niet met onverwachte kosten. Voertuigen die we opkopen en verkopen zijn:

(Tweedehands) auto verkopen

Camper verkopen

Oldtimer verkopen

Sloopauto verkopen

Kapotte auto verkopen

Afgekeurde auto verkopen

Ontdek de restwaarde van je auto

Een betrouwbare waardebepaling van je auto, zodat je je voertuig kunt verkopen, regel je simpel,  snel én gratis via onze website. Meld je auto aan en vul je kenteken in. Daarna worden de gegevens van je auto getoond die bij ons bekend zijn. Controleer deze en vul deze waar nodig aan. Binnen een dag geven we je een duidelijk overzicht van de gratis waardebepaling van je auto, zodat je weet voor welk bedrag je deze kunt verkopen. We doen je dan altijd een aantrekkelijk bod, zodat je direct een goed beeld hebt van de restwaarde van je auto. Ben je ook benieuwd naar de autowaarde van jouw bolide, maar heb je nog vragen? Neem contact met ons op, zodat je daarna snel een gratis waardebepaling van je auto kunt doen. Dit kan door te bellen naar 085 486 8566 of door een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl.

Een betrouwbare autohandelaar met landelijke dekking

 • Groningen
 • Drenthe
 • Friesland
 • Flevoland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Gelderland
 • Noord-Brabant
 • Limburg
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Zeeland

Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

 • Avatar Liam Joy Niemeijer
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Nino Jongmans
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
  ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Avatar Rick Hagendijk
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep soepel. Zeker een aanrader!
  ★★★★★ een jaar geleden