Eenvoudig je camper online verkopen

Als je je camper online wilt verkopen, wil je eigenlijk vooral een zo hoog mogelijke prijs. Gelukkig ben je bij Directuwautoverkocht.nl, gevestigd in Breda, verzekerd van een objectieve taxatie als je je camper online gaat verkopen. Deze is namelijk gebaseerd is op richtlijnen van de RDW. Dan weet je zeker dan je je camper voor een goede, maar ook eerlijke prijs online kunt verkopen.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Welk type of merk camper wil jij online verkopen?

Natuurlijk is iedere camper bij ons welkom, maar we hebben ook regelmatig behoefte aan een bepaald type campers. Mensen die bij ons langskomen voor de aankoop van een camper, hebben vaak wensen als het gaat om types of merken van campers. Heb jij dus een bijzondere camper die niet vaak voorkomt én wil je deze online verkopen? Dan hebben wij veel interesse! Ook andere voertuigen zijn bij ons welkom, zoals:

Ontvang een aantrekkelijk aanbod

Wil je je camper online verkopen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor een campertaxatie. Je bereikt ons door te bellen naar 085 486 8566 of door een e-mail te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl. Doe je liever direct zaken met ons team uit Breda? Meld je camper dan aan door je kenteken en andere gegevens in te vullen. Dan doen wij binnen een dag een aantrekkelijk bod op jouw camper. Ontdek meer over ons!

 

Ervaringen van klanten van Direct uw Auto Verkocht

Wij van direct uw auto verkocht hebben al tientallen mensen geholpen met het verkopen van hun sloopauto. Benieuwd naar de ervaringen van deze mensen? Lees hiernaast de ervaringen van voorgaande succes verhalen.

 

 • Avatar Liam Joy Niemeijer ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone … More mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
 • Avatar Nino Jongmans ★★★★★ een jaar geleden
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel … More en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
 • Avatar Rick Hagendijk ★★★★★ een jaar geleden
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep … More soepel. Zeker een aanrader!
 • Avatar Cidalia Madeira ★★★★★ een jaar geleden
  Goede service en gezellige sfeer! Als je snel je auto wil verkopen dan moet je zeker hier zijn!

Onlangs door ons verkocht