Eenvoudig je camper online verkopen

Als je je camper online wilt verkopen, wil je eigenlijk twee dingen: je wilt dat je er een goede prijs voor krijgt, maar ook dat dit een eerlijke prijs is. Je wilt niet dat je een laag bedrag krijgt als je je camper gaat verkopen, omdat de taxatie van je camper niet objectief is gedaan. Gelukkig ben je bij Directuwautoverkocht.nl, gevestigd in Breda, verzekerd van een objectieve taxatie. Deze is namelijk gebaseerd is op richtlijnen van de RDW. Dan weet je zeker dan je je camper voor een goede, maar ook eerlijke prijs online kunt verkopen.

Volgens RDW gestelde richtlijnen

Binnen één dag je bod ontvangen

Vrijblijvend accepteren of weigeren

Welk type of merk camper wil jij online verkopen?

Natuurlijk is iedere camper, oldtimer, auto, sloopauto of ander soort voertuig bij ons welkom, maar wij hebben ook regelmatig extra behoefte aan een bepaald type voertuigen. Mensen die bij ons komen voor de aankoop van een camper zijn namelijk vaak geïnteresseerd in een specifiek type of merk camper. Heb jij dus een bijzonder soort camper die niet vaak voorkomt én wil je deze verkopen? Neem dan contact met ons op, want wij zijn zeer geïnteresseerd!

Weten wat je auto waard is?

Doe de gratis online taxatie.

Autogegevens

Vul je kenteken in en vraag jouw taxatie aan

Stap 1

Contactgegevens

Vul het gewenste bedrag en hoe we je kunnen bereiken in

Stap 2

Vrijblijvend bod

Je zal ons bod ontvangen waar je 5 dagen over mag nadenken

Stap 3

Meteen betaald

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat je direct betaald krijgt

Stap 4

Ontvang een aantrekkelijk aanbod

Wil je je camper online laten taxeren om deze vervolgens aan ons te verkopen of heb je nog vragen over onze diensten? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Dat doe je door te bellen naar +31 168 20 37 00 of door een mailtje te sturen naar info@directuwautoverkocht.nl. Doe je liever direct zaken met ons? Meld je camper dan aan door je kenteken en andere gegevens in te vullen. Dan doen wij binnen een dag een aantrekkelijk bod op jouw camper. Ontdek meer over onze diensten!