Bedankt! Laat hier uw review achter 

Bedankt dat je gebruik hebt gemaakt van onze diensten. Met volle toewijding hebben wij ons ingezet om je de allerbeste service te bieden. Wij hopen dat we je goed hebben geholpen. Kunnen wij iets doen om je nog beter van dienst te zijn?

Laat ons weten waar wij onszelf kunnen verbeteren door te bellen naar 085 486 8566 of door een mail te sturen naar: info@directuwautoverkocht.nl.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur.

U Kunt zelf kiezen, door hieronder te klikken op een van de onderstaande afbeeldingen, op welk platform u een beoordeling achterlaat. Dit kan op Google Reviews of op ons Facebook kanaal.

 

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Inmiddels hebben wij vele klanten mogen helpen met de verkoop van hun auto. Ontdek wat onze klanten van ons vinden.

Ben je helemaal tevreden? Deel dan ook jouw mening! Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaring.

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze reviews

 • Avatar Liam Joy Niemeijer
  Mijn Ford Transit via dit bedrijf verkocht. Ik moest 'm helaas verkopen omdat ik er niet meer de milieuzone mee mocht inrijden. Uiteindelijk heb ik er toch nog wel een net bedrag voor gekregen en werd ook supersnel geholpen door de medewerkers. Bedankt!
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Nino Jongmans
  Duidelijk afspraken kunnen maken met Direct Uw Auto Verkocht. Blij dat het na de aanmelding van mijn auto soepel en snel is verlopen. Ik kon mijn Auto al binnen 2 dagen verkopen.
  ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Rick Hagendijk
  Erg prettig zaken gedaan met Direct Uw Auto Verkocht. Het aanmelden van de auto ging vlot en het contact verliep soepel. Zeker een aanrader!
  ★★★★★ een jaar geleden